ASUS' tan her daim uzak dur asla ne yanaş ne bak nede al. nedenine gelince bu önyargıda ne alakaymış diyenler olacaktır ön yargı değil gerçeğin ta kendisidir. nedeni basit çok buldozerli amd sistem sattım hatta athlon ve phenom işlemcilide.. asus m5 serisinden 5 farklı model sattım daha stabil çalışanına malesef denk gelemedim sorun bende sanırım dedim ama malesef benlen alakası yok tüm amd anakartlar için tonla çıkan stabilite patchleri bunun şans değil asus ürünlerinde olağan bir durum olduğunu gösteriyor.
gigabyte marka sattığım hiç bir anakart için stabilite yaması çıkmamıştır sadece yeni cpu desteği ile ilgili güncellemeler mevcut. msi anakartlardada durum aynı farklı değildir.
anakart olarak her türlü msi ve gigbyte tek geçerim. 990 çipsetli moıdelini kullanıyorum kafam rahat stabilite kavramı diyede bir kavram yok kartta olabilecek en iyi performansı sunuyor. msi ankartlarda aynı şekilde çok iyi çalışıyor ama gigbyte daha performanslı çalışmaktadır bu konuda. win8 ortamında sağlıklı bir disk ile sistemin açılış süresi 4 ile 6 sn arasında değişiyor duruma göre gerisini siz düşünün.