Athlon X2 7750 Black Edition AM2+ 2.7GHz 3MB Cache CPU
almayi düsünüyorum fakat 8gb ramli bir sistem olmasi gerekli
anakart seçiminde karasiz kaldim bazi ana kartlarda islemciyi yeteri kadar iyi kullanamiyo diye okudum sizin önereceğiniz bir anakart modeli varmi? maliyeti ucuz yeteri kadar iyi bir anakart simdiden tesekürler arkdaslar
anakart secimi ne olmali
kesinlikle ECS A780GM-A Ultra Black i öneririm 32GB Ram desteklio eer pahalı gelirse 22 lira Ucuzu ECS A780GM-A Black i al derim o da 32gb destekli
MA770-UD3 ATI 770 AM2+
bu ana karti cok iyi anlatilar o.c nin c sinden anlamam
fakat bu ECS A780GM-A Ultra Black anakartla arasinda okadar fark yok 60 lira fiyat farki var ECS A780GM-A Ultra Black alirsam herhan gibir sorun yasarmiyim arkdaslar ?
tarkolarkesinlikle ECS A780GM-A Ultra Black i öneririm 32GB Ram desteklio eer pahalı gelirse 22 lira Ucuzu ECS A780GM-A Black i al derim o da 32gb32gb destekli diyorsun ama şu anda 64bit sistemlerle max 16gb takabilirsin.sistem desteklemedikten sonra 100gb olsa ne yazar.
Home Premıum 64 bit = 16 gb
Business 64 bit = 128 gb
Ultimate 64 bit = 128 gb ram destekler,
yanlız şu anda 32 gb ram kullanımına ihtiyaç olmadığı için bencede pek bir önemi yok, normal bir kullanıcıya 4 gb fazlasıyla yetiyor...
ahmet79Home Premıum 64 bit = 16 gbvalla senden yeni ögreniyorum.bilmiyordum.ben 64bit windowslar 16gb tan fazla desteklemiyor diye biliyordum.Business 64 bit = 128 gb
Ultimate 64 bit = 128 gb ram destekler,
yanlız şu anda 32 gb ram kullanımına ihtiyaç olmadığı için bencede pek bir önemi yok, normal bir kullanıcıya 4 gb fazlasıyla yetiyor...
bende windows xp pro 64bit var o kaç gb görüyo hazir muhabet acilmisken :) merak etim
skymangokaybende windows xp pro 64bit var o kaç gb görüyo hazir muhabet acilmisken :) merak16gb olması gerekir.bildiğim kadarıyla xp nin 64bit türkçesi yok.multilangue ile mi türkçeleştirdin.
yok ingilizce kulaniyorum bazen zorluk yasiyoz ama idare eder
vistada cok ram yiyo online oyun takiliyom ne kadar cok oyun acarsa okadar karli 3cü bilgisayari toplaycam ana karta takildim iste acaba diyom sorun yasarmiyim gibilerinden 8gb ram takicam forumlara baktim ama o.c sorunu falan buldum o.c ile uğramadiğima da sizlere sormayi uygun gördüm :)
tesekürler yardimlariniz için
skymangokayyok ingilizce kulaniyorum bazen zorluk yasiyoz ama idare ederyazdığın anakart güzel fiyatıda uygun.hızaşırtma özelliği var.sorun yaşacağını zannetmiyorum.ramide ilk başta 2x2 4gb ile başlayıp sonradan aynı ram ile 8gb yükseltebilirsin.windows olarakta windows 7 yi bekle derim.
vistada cok ram yiyo online oyun takiliyom ne kadar cok oyun acarsa okadar karli 3cü bilgisayari toplaycam ana karta takildim iste acaba diyom sorun yasarmiyim gibilerinden 8gb ram takicam forumlara baktim ama o.c sorunu falan buldum o.c ile uğramadiğima da sizlere sormayi uygun gördüm :)
tesekürler yardimlariniz iç
çok tesekür ederim yardimci oldugun için allah razi olsun
su anki makinam amd x2 4000 asus m2n-mx se anakart asus 8500gt ekran karti 4gb ram var hiç güzel değil maycry4 aciken media player dan herhangi bir kilip yada film (.avi) çat mavi ekran reset film yerine bazen oyun aciken msn actiğimda da ayni sorun ekran kartindan diye tahmin ediyorum okadar iyi bir kart değil
skymangokayçok tesekür ederim yardimci oldugun için allah razi olsunreset sorunları sadece ekran kartı ile alakalı değildir.başka problemler olabilir.mesela parçalarında biri arızalı olabilir.virüs bulaşmış olabilir.işlemcin veya ekran kartın çok fazla ısınıyor olabilir.bence ilk önce combofix ile sistemini tarat.ısı değerlerini kontrol et.su anki makinam amd x2 4000 asus m2n-mx se anakart asus 8500gt ekran karti 4gb ram var hiç güzel değil maycry4 aciken media player dan herhangi bir kilip yada film (.avi) çat mavi ekran reset film yerine bazen oyun aciken msn actiğimda da ayni sorun ekran kartindan diye tahmin ediyorum okadar iyi bir kart değ
doğru diyon hard disk te olabilir cok gicirdiyo ama islemci buz gibi ekran kartida sogutma fanni yok 0db ben disardan fan bağladim 63 derece su anda
skymangokaydoğru diyon hard disk te olabilir cok gicirdiyo ama islemci buz gibi ekran kartida sogutma fanni yok 0db ben disardan fan bağladim 63 derece su63 derece yüksek sen fan bağladın halde.demekki dahada yükseliyor.büyük ihtimalle problem ekran kartında.ekran kartının soğutmasını değiştir.fanlı soğutucu al.
garanti disi kalir diye korkuyom bide bu karti ben 2 kere yaktim 3cü de parayi iade muhabeti var o yüzden bekliyom yansin diye hiç değilse o parayla biraz üstüne eklerim güzel soğutmali bi kart alirim diye düsündüm :)
skymangokaygaranti disi kalir diye korkuyom bide bu karti ben 2 kere yaktim 3cü de parayi iade muhabeti var o yüzden bekliyom yansin diye hiç değilse o parayla biraz üstüne eklerim güzel soğutmali bi kart alirim diye düsündüm :)valla hemen yakmaya bak o zaman.senin için daha iyi olur.ama unutma daha yüksek ekran kartı aldığında güç kaynağınıda değiştirmen gerekicek.
500 wattlik var dolar 1,18 lerdeyken almistim keske yine ayni olsa :)
k.b senide yoruyoz ama son bisey sorayim :)
bu sisteme sence kaç wat lik powers. iyi gider
Athlon X2 7750 Black Edition AM2+ 2 . 7GHz 3MB
ECS A780GM-A Ultra Black ana kart
HD4670 ICEQ GDDR3 1GB 128BIT EKRAN KARTi
4x2gb kingston 800mhz ram
250gb w.d hd
skymangokay500 wattlik var dolar 1,18 lerdeyken almistim keske yine ayni olsa :)bence 4670 yerine 4830 al hem daha iyi hemde 500W yeter.
k.b senide yoruyoz ama son bisey sorayim :)
bu sisteme sence kaç wat lik powers. iyi giderAthlon X2 7750 Black Edition AM2+ 2 . 7GHz 3MB
ECS A780GM-A Ultra Black ana kart
HD4670 ICEQ GDDR3 1GB 128BIT EKRAN KARTi
4x2gb kingston 800mhz ram
250gb w.d
(256Bit)-1GB-DDR3-AVIVO-16X
veya 512mb olanını
(256Bit)-512MB-DDR3-AVIVO-16X
güzel ekran karti fakat benim monitör biraz eski samsung 17" 793S CRT monitörüde yenilemeyelim :P
ECS A780GM-A Ultra Black ı alma o.c yapıcaksan problem çıkarıyor voltaj verdinmi yemiyor max 95 tdp li işlemcileri destekliyor ve 7750 de 95 watt tdp ye sahip o.c yapınca bu değer artacağından anakart yemez eğer o.c yapmıcam diyorsan al iyi bir anakart o.c yapıcam dersen gigabyte GA-MA770-UD3 yada gigabyte GA-Ma78GPM-DS2H modelini almanı tavsiye ederim.
R3QU3MECS A780GM-A Ultra Black ı alma o.c yapıcaksan problem çıkarıyor voltaj verdinmi yemiyor max 95 tdp li işlemcileri destekliyor ve 7750 de 95 watt tdp ye sahip o.c yapınca bu değer artacağından anakart yemez eğer o.c yapmıcam diyorsan al iyi bir anakart o.c yapıcam dersen gigabyte GA-MA770-UD3 yada gigabyte GA-Ma78GPM-DS2H modelini almanı tavsiye ederim.o.c den hiç anlamam yeterki anakart yanmasin sorun cikartmasin
uyumlu ve ucuz olsun yeter
tesekür ederim
GIGABYTE MA790GP-DS4H AMD 790GX DDR2 HDMI HD3300 AMD AM2+ AM3 16x
bak gör bence cok iyi
senpaituyunGIGABYTE MA790GP-DS4H AMD 790GX DDR2 HDMI HD3300 AMD AM2+ AM3 16xcok para :Dbak gör bence cok iyi