mrb arkadaşlar benim anakart ddr.ddr ramler artık zor bulunduğu için ben anakartımı değiştirip ddr 2 yapmak istiyorum.anakartımı nasıl değiştirebilirim.yani yeni anakart alınca hemen uyarmı.?.bilen arkadaşlardan lütfen yardımcı olmalarını istiyorum.teşekkürler
ANAKART SORUNU YARDIM!
Merhabalar, elinizdeki mevcut anakartın modelini yazarsanız ve diğer bileşenlerin özeliiklerini eklerseniz buraya, almak istediğiniz anakart için elinizdeki bileşenlerin[ram,cpu(işlemci, ekran kartı, hdd..vb] uyumlu olup olmadığı konusunda net bir cevap almanız mümkün olucaktır.
Yapmanız gereken elinizdeki parçaların modelini buraya yazmak ve almak istediğiniz ankartın ne gibi ozelliklere sahip olmasını istediğinizi açıkça belirtmek...
Sevgi ve Saygılarımla.....
tiwiakMerhabalar, elinizdeki mevcut anakartın modelini yazarsanız ve diğer bileşenlerin özeliiklerini eklerseniz buraya, almak istediğiniz anakart için elinizdeki bileşenlerin[ram,cpu(işlemci, ekran kartı, hdd..vb] uyumlu olup olmadığı konusunda net bir cevap almanız mümkün olucaktır.katılıyorumYapmanız gereken elinizdeki parçaların modelini buraya yazmak ve almak istediğiniz ankartın ne gibi ozelliklere sahip olmasını istediğinizi açıkça belirtmek...
Sevgi ve Saygılarımla.....
anakart:P4V800-X ASUS
cpu türü:intel celeron 2400 mhz
ram:ddr sdram
ekran kartı:NVIDIA GeForce4 MX 4000 (Microsoft Corporation)
programlara baktığım kadarıyla istediklerinizi yazmaya çalıştım
yardım için çok teşekkür ediyorum:D
478p anakartların ddr2 si sadece biostar P4M900 anakartında olduğunu biliyorum ayrıca onunda ekran kartı slotu 16x senin ekran kartın ise agp
yani sen ddr2 li bir anakart 478p bulamazsın
Eğer imkanın varsa yeni bir sistem topla bu sisteme para harcama.
peki bana yeni ekonomik bir sistem önerebilirmisiniz
teşekkürler
Merhabalar
*Size 4CoreDualVSTA Anakartı Öneririm +SaTa2 Desteği
*P3.10 Bıos sürümü indirip anakartı güncellediğinizde....
PCI-E v2.0 ekran Kartlarını kullanabiliyorsunuz
*Core Quad işlemciler
şuan kullanan biri olarak yenı bios la herşeyi aşmış asrock
tervinize