arkadaşımın pc de problem oldu pc ekranına görüntü gelmiyodu.bilgisayarcı ya baktırdık anakartta konastörlerde problem var dedi.aynı şekilde bende kontrol ettim büyük ihtimal konastörler temizlenirken oynanmış.Anakartı ise " GİGEBAYT GA-8S648FX-775 AGP8X " üstündede p4 işlemci , 128 mb ati ekrankartı var.benimde bu işte fazla bilgim yok sizden istedim bu anakartla aynı uyumu göstericek bi anakart öneriniz varmı..yada başka şekilde yardımınız olursa..
Anakart sorunu
pc benim olmadığı için bilmiyorum ama önerinize göre değerlediriim.
vatana,pc gold felan baktım ama bende bulamadım.fazla bilgim olmadığı için teknik konularda yardım aradım bu anakarta yakın özellikli anakart önerisi olabilir mi diye.
Bulmanız neredeyse imkansız artık. Bence iyi tanıdığınız birinden alın, veya tanımadıığınız birinden alacak olursanız denedikten sonra ücretini ödeyin.
önerceğiniz başka anakart varmı..
arkadaşın nekadar bütçe ayırabilir bilmiyorum ama şuanda sadece anakarta para harciyebilir diye düşünüyorum.biliyorum ekran kartı düşük , kullandığı anakartıda eski, zaten kendisi de iyi bir pc kullanıcısı değil yani oyun manyağı felan deil öle internette takılan sıradan pc kullanıcısı.o yüzden ben standart bi anakart bulmak istedim.ama benim de teknik konum zayıf bilgisayar bölümü öğrencisiyim ama yazılım alanında iyiyim.
bu anakartı arkadaşa öneririm önerileriniz ve yardımınız için saolun..bişey daha sorucam bu AGP anakartı nerelerde bulabilirim..
birşey buldum internette "Asus P5PE-VM" bu anakrt hepsini destekliyo bu olurmu acaba