anakart sormuş:
arkadaşlar buraya resim koymak istedim ama upshare yi açamadım ama bilenler yinede bilir sorum şu arkadaşlar:
pc me format attım ve şu anda sürücüleri yükleyeceğim diğerlerini ben çözdüm ama bu anakart cd sini çözemedim çalıştır diyince birinci menüde sürücüler yazan yer var orada aşağıda üç tane yükleme dosyası var hadi onları yükledik diyelim tabi doğru ise sonra ikinci menü var hemen sürücüler yazan yerin hemen yanında oradada aşağıda bir dosya ismi var orayı tıklayıncada iki tane dosya çıkıyor ve anladığım kadarı ile de oradada bios ile ilgili yazılımlar var arkadaşlar sizin bu kadar okumanıza bile gerek yoktur sanırım o ekranı vistaya sahip olanlar bilir arkadaşlar şimdi uzun lafın kısası ne yapmam lazım benim şimdi sürücülerdeki verilen o üç dosya yüklenecek ondan sonrada programlar menüsündeki o söylemiş olduğum biosla ilgili yazılımlardada mı yüklenecek lütfen dikkatli bir şekilde okuyup bana yardımcı olursanız çok sevinirim ve birde arkadaşlar benim bu anakart cd sinde yüklemem gereken bişi varmıdır teşekkür ederim.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
windows vista home premium kullanıyorum
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2)