http://www.mavibilgisayar.com/ye ... etayliBilgi&No=3922
bu 3 anakarttan birini alsam hangisi iyi olur aslında en iyisi msi gibi ama marka olarak felan hiç bir tecrübem yok tavsiye edermisiniz.
çok üstün seviye birşey istemiyorum bunlardan yada bu civarda fiyatı olan kartlarda
Anakart tavsiye
linklerde sorun var sanırım
blackhawkmilan31linklerde sorun var sanırımtamam düzenledim arkadaslar pardon:)
İntel pentium D 2.8 Ghz işlemcim var. bu benim verdigim anakartları tavsiye etmezmisiniz.
asus p5vd2-vm 1 gb ram takıyorsan manyak makina oluyor
asilturkasus p5vd2-vm 1 gb ram takıyorsan manyak makinaevet 1gb ramda bu kartın fsb si ile ram destegi 667 mhz ye kadar söyle msi gibi 1333mhz fsb 800mhz ram destegi olan birşey istiyorum. o fiyatlarda asusun bir kartı felan var mı?
bu kart iyi gibi bunu alsam iyi olacak kanımca:)Son Düzenleme: swordmaster_65 ~ 07 Aralık 2007 08:43
onunda fsb si düşük benim gösterdigim 1333 fsb destekli birde benim gösterdigim 800mhz ye kadar ram destegi var digerinde 667:( benimki biraz daha iyi gibi:)
sen bilirsi 80 Mhz ile 667 arasında çok fark yok:)
Ama 4 Gb ile 2 Gb arasındaki fark büyük
swordmaster_65Ula ben bunu okumadım:)
O zaman tam süper buldum
evet bu kart gercekten fiyat ve performans acısından süper bir kart ama msi haytımda hiç kullanmadım tecrüben yok duydun ama nasıl bir kart:(
swordmaster_65evet bu kart gercekten fiyat ve performans acısından süper bir kart ama msi haytımda hiç kullanmadım tecrüben yok duydun ama nasıl bir kart:(Borga abi kullanıyor sanırım...
Açıklayıcı oldu mu?Ama sanırım öm at o bilir ama bence çok iyi anakart yapan bir firma Borga abi devamlı onu öneriyor.
Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 08 Aralık 2007 17:35
tamam ya borga abi kullanıyor bölümü yetti gibi:) galiba msi alcam hataa büyük bir ihitimal onu alacam:)
bi bakalım forumda borga abi neler önermiş genellikle;)