Meraba arkadaşlar.Anakartların beosunu güncellemek hakkında bir sorum olacak.mesela benim elimde herhangi bir anakart var asus,gıgabyte vs bu anakartların beosunu nasıl güncellerim bir üst versiyonunumu kurcam bilgisayara...ve bu anakartların beos dosyalarını kendi sitelerinden indireceğim ama orda indirmemgereken ney ve indirdikten sonra nasıl yapacağım...yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim biraz uzun oldu ama:)sorunumu biraz açmaya çalıştım saçma düşünen arkadaşlar cevap yazmayabilir..
Anakart UPDATE
BIOS mu yoksa benim bilmedigim BEOS denilen bir sey mi var? eskiden BEOS diye isletim sistemi oldugunu hatirliyorum.
sen anakartinin marka ve modelini ver yardimci oluruz. buradan anlatilmaz. anakarta gore, kullanilan BIOS a gore farklilik gosterir. ve herhangibir sorun yokken guncelleme yapilmaz. eski anakartlar MS-DOS ortaminda guncellenebilirken, yenileri XP vb. isletim sistemlerinde de guncellenebilmekte.
Eger anakrtın yeni bir model ise programlar sayesinde guncellenebiliyor.Bios update kimi zaman performans artışı saglasa da cogu zaman bişi farketmiyor.Bence giganında dediği gibi sorun yoksa elleme derim.
dostan güncelle
anakart modelini ver sana vereyim bios güncellemeni
ama tavsiye etmem dostan yapmanı elektirk giderse o an
problem oluşur.
profesyonel olan kişilkere yaptır bu işi.
asimilecielektirk giderse o an problem oluşur.Varsa UPS korkma ama yoksa zor olabilir.profesyonel olan kişilkere yaptır bu işi.
borga elektrik gitsin de göreyim sızlanırsın sonra
onunda çözümü varda çok zor başımıza geldi yaşadık tecrübe...
başka bir anakartla biosu güncelleyip yerine takıyosun bela bir iş.