ANAKART VE ZYXEL MODEM

HPQ-User
19-02-2010, 09:58   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

milli_aras sormuş:
1.BEN BU BİLGİSAYARA WİNDOWS 7 YUKLESEM KALDIRIRMI ?
2.ANAKARTIMIN WİNDOWS 7 DRİVERİNİ BULAMIYORUM ACABA BU ANAKARTI WİNDOWS 7 TANIRMI,BEN BU ANAKARTIN DRİVERINI BULAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ?
3.ZYXEL MODEMİM VAR MODELİ P-660RU MODELİNDE MODEM VAR BUNU DİREL OLARAK İSTERSEM USB KULLANIYORUM İSTERSEM ETHERNET KARTINDAN KULLANIYORUM AMA ŞİMDİ BEN WİNDOWS 7 KURSAM ETHERNETİ DİREKT TANIRMI DRİVERA GEREK VAR MI VARSADA NASIL BULABİLİRİM ?
4.WİNDOWS 7 Yİ NASIL YUKLERİM AYNI XP GİBİMİ YUKLENİYOR?
ŞİMDİKTEN ÇOK TEŞEKKUR EDERİM ÇOK SAOLSANIZ THANK YOU VERY MUCH

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
3 GB RAM
NVİDİA GEFORCE 512 EKRAN KARTI
ECS 945P-A (V1.1) SOCKET TÜRÜ 775
PENTİUM 4
İŞLEMCİM 3.20 GHZ
İŞLETİM SİSTEMİM WİNDOWS XP 32 BİTLİK

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)

Nicoll
20-02-2010, 21:33   |  #2  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj

1- O bilgisayara 32 bit Windows 7 yüklerseniz temel ihtiyaçlarınızı görecek kadar kaldırır. Ama bu soruyu Windows 7'yi satın alsam verdiğim paraya değer mi diye soruyorsanız: hayır, değmez. Windows 7 yüklü iki veya dört çekirdekli bir işlemcisi olan yeni bir bilgisayar alırsanız daha karlı çıkarsınız...

2- Windows 7'yi kurduğunuz zaman yüksek öncelikli olmayan güncelleştirmelerini de kontrol edin... Eğer gerekliyse ana kartınızın driver'ınıda kendisi kurar. Onun dışında birşey yapmanıza gerek yok.

3- Modeminizi ethernetten bağlıyorsanız Windows 7 onu otomatik olarak tanır. Ancak USB ile bağlarsanız USB driver'ı gerekir.

4- Kurulumun XP'den önemli bir farkı yok, şurada resimli anlatım var: http://www.webhatti.com/windows- ... esimli-anlatim.html

Alıntı: HPQ-User  
milli_aras sormuş:
1.BEN BU BİLGİSAYARA WİNDOWS 7 YUKLESEM KALDIRIRMI ?
2.ANAKARTIMIN WİNDOWS 7 DRİVERİNİ BULAMIYORUM ACABA BU ANAKARTI WİNDOWS 7 TANIRMI,BEN BU ANAKARTIN DRİVERINI BULAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ?
3.ZYXEL MODEMİM VAR MODELİ P-660RU MODELİNDE MODEM VAR BUNU DİREL OLARAK İSTERSEM USB KULLANIYORUM İSTERSEM ETHERNET KARTINDAN KULLANIYORUM AMA ŞİMDİ BEN WİNDOWS 7 KURSAM ETHERNETİ DİREKT TANIRMI DRİVERA GEREK VAR MI VARSADA NASIL BULABİLİRİM ?
4.WİNDOWS 7 Yİ NASIL YUKLERİM AYNI XP GİBİMİ YUKLENİYOR?
ŞİMDİKTEN ÇOK TEŞEKKUR EDERİM ÇOK SAOLSANIZ THANK YOU VERY MUCH

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
3 GB RAM
NVİDİA GEFORCE 512 EKRAN KARTI
ECS 945P-A (V1.1) SOCKET TÜRÜ 775
PENTİUM 4
İŞLEMCİM 3.20 GHZ
İŞLETİM SİSTEMİM WİNDOWS XP 32 BİTLİK

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)