Arkadaşlar eyer rem yada ekrankart yerleri varya yanlış taksak örneyin ekrankartının yerine rem taksam bişey olurmuu ilginizden dolayı tşk ederimm ?
Anakart
DexoLArkadaşlar eyer rem yada ekrankart yerleri varya yanlış taksak örneyin ekrankartının yerine rem taksam bişey olurmuu ilginizden dolayı tşk ederimm ?ya dexol seni türk dil kurumuna şikayet edeceğim haatek cevap vermek gerekirse. ekran kartının yerine ram ram in yerinde de ekran kartı takamazsın yani yapamayacağın birşey yüzünden arıza yaşamazsın haaa çekiçle bir darbe düşünüyorsan o da bilgisayar konusunda yaratıcılığa girer ama sadece şekilsel yani kırarsın ve çalışmaz.
her parçanın bir amacı var senin kulağınla su içmeyi denedin mi hiç. son olarak bu konuyu donanım ana kart bölümüne açsaydın yanlış yerde.
İlk kez takacaksan ankartın kitapcıgına bak.Orada acık acık neyin nereye takılcagı gösterilir.Merak etme zaten boyut ve pin olarak cok farklı yapılardalar.Delikanın dedigi gibi cekicle girmeyi düsünmüyorsan zor.
atıyorum ki olduda taktın,çalışmaz arkadaşım.dodanımlarına herhangi bir zarar vereceğinide zannetmiyorum.
Ne yapayım yenı bi kart aldım ve eskisini cıkardım tüm kartları yani ve hepsinini yerini unutum size sorduk sucmuu yanii töbee töbee