ben msi 865pe neo2 ya da intel boxd865perl anakart düşünüyorum.overclock yapmayı pek düşünmüyorum..şu anda gigabyte 8s648,v-data ddr400ram,celeron 2.6ghz işlemcim ve 40gb samsung sp0411n harddiskim,64mb geforce 2mx 400 ekran kartım var oyunlarda daha iyi performans elde etmek anakartımı mı değiştirmeliyim,yoksa winfast a340td ekran kartı mı alayım
anakart
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.öncelikle benim sana tavsiyem winfastla filan hiç uğraşma git ASUS 9600XT AL ve en kral oyunları oyna ama ileriyi döşünücek olursan yukarıda yazan anakartları boşver nasıl olsa PCI expres çıktı......
-İYİ ÇALIŞMALAR-
fx 5200lerden almam lazım msi fx5200'de iyi diyorlar.winfast 128bit galiba msi kaç bit?
ekran kartı alacaksan Hıs Ati Radeon 9600 XT Ekran Kartı Tavsiye ederim....
Kolay Gelsin.....
bende o kadar para yok şu üçü arasından düşünmenizi istiyorum.intel 865perl anakart,msi 6728 neo2 anakart yada leadtek winfast a340td,msi fx5200
evet diablo50 ben de yeni baktım abit'e şaşırdım ve burda ekran kartı bölümünde sordum ve abit fx5200dt 256bit ve fiyatı 79$
EKRAN KARTI OLARAK SANA ATI RADEON-9600 XT
ÖNERİRİM FAKAT BÜTÇEN İYİ İSE OZAMAN ATI RADEON 9800
GPU BULUNAN BİR EKRAN KARTI ÖNERİYORUM
alıntı:
Gönderen : Diablo50Abit FX5200...
+1 hem ucuz hemde ıı fkt ben herseye ragmen ati radeon 9600xt derim
Ya kimse ASUS Radeon 9550 yi duymadımı allah aşkına ya. 90 dolar artı kdv ye çok ii bir kart. bende war ben 85 dolara aldım ve doom 3 ü 800*600 mediumda çok rahat oynayabiliyorum. bırakın bu fx işlerini artık radeon ucuz kart piyasasını ele geçiriyo siz hala uyuyosunuz ikincisi bu kart kendi fanıyla o/c olduğunda 9600 proyu yakalıyor.
GeForce FX5200 GPU,256 bit,128MB DDR SDRAM, AGP 8X, CineFX
nView Technology, DVI-I, TV-OUT. Color Box
Shading Mimarisi
The NVIDIA® GeForce™ FX 5200 GPU sizi yep yeni bir grafik deneyime götürüyor. GeForce FX 5200 size çok iyi bir 3d grafik kalitesi sunmuyor, bunun yanında yeni NVIDIA CineFX™ motoru sayesinde sinematik kalitede özel efektler ve sütüdyo kaliteside renkleri gözlerinizin önüne sunuyor. NVIDIA’nın kaya kadar sağlam sürücüleri, geniş ürün desteği ve benzersiz yazılım desteği sayesinde elinizdeki ekran kartı performans, mühendislikdizayn ve görsel anlamda kafanızdaki tüm tanımları yeni baştan yazacak.
--------------------------------------------------------------------------------
Sundukları:
•Memory Mimarisi
- Yüksek hızlı 128MB DDR Video Memory
•Donanım Özellikleri:
- GPU Core: 250MHz
- 63 milyon vertices/sec
- 1.0 billion texels/sec fill rate
- 533 milyon a kadar transferfs/sec. data
- Sideband Adres (SBA) AGP 8X transfer oranı 2.1GB/sec Bant genişliği
- Hızlı yazılım AGP 8X
- Cg için mimariyapı
•CineFX Gölgeleme Mimariyapısı:
- DX 9.0 Pixel Shader 2.0+ desteği
- DX 9.0 Vertex Shader 2.0+ desteği
- Z-correct bump-mapping
•Yüksek Performanslı 3D Rendering Motoru
- Her clock’a 4-pixel rendering motoru
- Microsoft DirectX® ve S3TC® texture sıkıştırması
- Stüdyo kalitesinde grafikler
•Nview ile Gelişmiş Görüntü teknolojisi
- Çift 350MHz RAMDACs ile 75Hz de 2048 x 1536 görüntü rezalasyonu
- Video Mixing Renderer (VMR) sayesinde çoklu video ekranı aça bilme ve tam kalitede sonuç alabilme imkanı
- Yüksek kalitede HDTV/DVD oynatma
- Entegre donanım MPEG II dekoderi sayesinde tam frame oranında, tam ekran MPEG-2 video izleme imkanı
•Dijital Vibrance kontrolü (DVC) 3.0
- DVC renk ve imaj sharpening kontrolü
•nView Teknolojisi
- Çift VGA Out via DVI-I dan VGA Adaptörüne destek
•I/O Arayüzü
- Kart üzerinde TV-Out desteği (1024 x 768 çözünürlükte)
- Kart üzerinde DVI desteği (1600 x 1200 çözünürlükte)
--------------------------------------------------------------------------------
•Uyumluluk
- API desteği: Tam DirectX desteği, DirectX 9.0 ve öncesi, Taml OpenGL 1.4 ve öncesi
- Windows® XP/2000/ME/98 işletim sistemleri altında çalışa bilir
•Kutu içeriği
- Siluro FX5200 DT 3D Grafik hızlandırıcı Cart
- CD Driver & SiluroDVD 4 yazılımı
- S-Video dan RCA TV-out kabloya Adaptör
- S-Video Extended Cable
Bu kartın Asus 9550'den iyi çalışacağını düşünüyorum.256 bit mimarisi ile FX5200'lerin en iyisi.Abit olması da tesadüf değil.Herkese Öneririm.Yeter ki Abit olsun.
77$+kdv=90.86$
o zaman yanlış düşünüyosun çünkü benim bir arkadaşımda bu dediğin ekran kartı var sistemler bir iki şey dışında aynı bende 9550 var. Arkadaşım doom3 ü 800*600 mediumda ben high da rahat oynayabiliyorum ayrıca benimkinin 3d mark puanı az biraz daha yüksek ve o/c siz. 256 bit demek her zaman çok hızlı demek değildir fx 5200 256 bit olsa ne değişir 128 bit olsa. kesinlikle 9550 tavsiye ediyorum overclock la neler yapılabildiğini söylememe bile gerek yok heralde.
alıntı:
Gönderen : onursaben msi 865pe neo2 ya da intel boxd865perl anakart düşünüyorum.overclock yapmayı pek düşünmüyorum..şu anda gigabyte 8s648,v-data ddr400ram,celeron 2.6ghz işlemcim ve 40gb samsung sp0411n harddiskim,64mb geforce 2mx 400 ekran kartım var oyunlarda daha iyi performans elde etmek anakartımı mı değiştirmeliyim,yoksa winfast a340td ekran kartı mı alayım
Sakın intelin anakrtların satın almayı deneme yoksa verdiğin para boşa gider.Sen en iyisi Gigabyte ın anakartını al.
Bir de Fiyatına bak Seninki daha pahalı!