arkadaşlar dalga geçtiğimi sanmayında size sorularım var bu konu hakkında
anakartı buzluğa koyduğumda ekran kartı ve işlemci de soğutucu kullanmıcam fakat çok ısınınca üzerinde su damlaları oluşur mu ?
birde çok soğukta usb ler çalışır mı ?
arkadaşlar dalga geçtiğimi sanmayında size sorularım var bu konu hakkında
anakartı buzluğa koyduğumda ekran kartı ve işlemci de soğutucu kullanmıcam fakat çok ısınınca üzerinde su damlaları oluşur mu ?
birde çok soğukta usb ler çalışır mı ?
iyi kötü bi anakartın var ondan da olacan.elbette damlacıklar olusacak..? ısınma ilgili sorunun mu var .varsa yaz yardımcı olalım..
peki onun yerine buzdolabı olsa yinede mi su oluşur ?
daha önce benimde aklıma geldi ancak şu sorunları gidermek zor olduğu için hiç denemedim
1-buzdolabına koyduğumuz parçaların kablo giriş ve çıkışlarını nasıl ayarlayacağız(küçük bir elektrik kaçağında tüm parçalar yanar)
2-çok nemli olacağı için parçaları nemden nasıl koruyacağız
3-yanımda buzdolabı ilemi duracağım(buzdolabının kapladığı yer ve çıkarttığı sesi varsayıyorum)
4-buzdolabından çıkan kablolar uzun olacağı için performans çok düşük olacaktır(en önemlisi)
aklıma gelenler bunlar.
buz dolabı yerine kasaya özel klima yaptırıp takmak daha mantıklı(küçük tabi :) )
daha önce benimde aklıma geldi ancak şu sorunları gidermek zor olduğu için hiç denemedim
1-buzdolabına koyduğumuz parçaların kablo giriş ve çıkışlarını nasıl ayarlayacağız(küçük bir elektrik kaçağında tüm parçalar yanar)
2-çok nemli olacağı için parçaları nemden nasıl koruyacağız
3-yanımda buzdolabı ilemi duracağım(buzdolabının kapladığı yer ve çıkarttığı sesi varsayıyorum)
4-buzdolabından çıkan kablolar uzun olacağı için performans çok düşük olacaktır(en önemlisi)
aklıma gelenler bunlar.
buz dolabı yerine kasaya özel klima yaptırıp takmak daha mantıklı(küçük tabi :) )dedikleriniz çok mantıklı, teşekkürler yardımcı oldunuz
üstüne bir havlu koysak dicem ama sanırım oda pek işe yaramaz havluda ıslanır
5 metrelik kablolarla ben en uzağa koyacaktım
performansı düşürmeyen kablolar var ama bilemiyorum ne kadar düşürmüyor
küçük bir oda yapıp oraya klima taktırmak mantıklı aslında ama onun pek işe yarıcağını sanmıyorum
tekrardan teşekkürler ama düşünceleriniz güzel
Son Düzenleme: serverous ~ 19 Kasım 2012 15:50