İYİ GÜNLER BEN YENİ BİLGİSAYAR TOPLAMAK AMACIYLA SİZLERİ MEŞGUL EDİYORUM ANAKART BELLEK VE İŞLEMCİ ALICAĞIM AMA HANGİ ÖZELLİKLERİNE GÖRE ALACAĞIMI BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDRİM...!
ANAKARTI İŞLEMCİYİ BE BELLEĞİ NEYE GÖRE ALMALIYIM
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.slm.,herşeyden önce bu iş için ayırdığın bütceye ve hangi amaç (veya amaçlar)için kullanacağına bağlı.Forumları ve dergileri iyi oku iyi tara iyi araştır.Ben de sen gibi toplama(marka değil)almaya karar vermiştim ve yanlızdım,çok okudum,karıştırdım ,araştırdım inan işin başında da acemi idim.8 ay kadar sürdü sonunda listemi tamamladım hazırladım.Mesela RAM im ülkede kalmamıştı yurt dışına sipariş verildi 4 ay bekledim gelmesini.Ankara' da olduğumdan birçok parça ist.dan geldi.Sen şimdi yaklaşık ayırdığın bütçe ve ne amaçla kullanacaksın(bu foruma dikkat et çok kimse öyle yapar)bizlere bilgi ver yardımcı olmaya çalışalım.OK?bye.
Yaw ne bileyim ben bilgisayardan genellikle oyun oynar ve müzik dinlerim bazen chat yazaprım hızı benim için önemli bilgisayarın kasılmasını istemem artık bu donanımlarlamı ilgili onu da bilmiyorum onun için buraya yazdım...!
Evet..Bilgisayarın "kasılması" donanımlarla ilgili..
Düşük bir sistemle yüksek bir sisteme ihtiyacı olan bir uygulamayı çalıştırmaya çalıştığında bilgisayar "kasılır"..
oyun sa AMD tabanlı pc olsun derler(benim AMD winchester işlemci,nFORCE4-4X chip set GİGABYTE anakart,sata 160 GB HDD,CORSAİR kit 1GB.ram,LCD MONİTÖR ,LG super multi DVD optik , 480W psu tagan,apc back- RS 800 UPS,nVidia Geforce6600GT SLI PCIExp ekran krt.,thermaltake BTX uyuml. kasa,wireless klavye set.)