Anakartım ekran kartını görüyor ama tanımıyor

finlay
04-07-2014, 22:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaşlar yeni ASRock 775 Dual VSTA anakart aldım onboard vga çıkışı yok onboard yok sanırım anakartta işte netten chipsetlerini buldum yükledim chipset Via 880 ( İntel Pentium 4 3.06 ghz ). sadece pci slottan ekran kartını takıp vgayı bağladım bilgisayarda dalgalanmalar oluyordu ekran kartımın markası NVİDİA GT430 bütün güncel driverlerini yükledim anakartta dahil fakat aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıda ismi net yazıyor ama solunda sarı ünlem var kaldırdım güncelleştirdim ne yaptıysam olmadı o aygıt çözülmedi

PC ' de dxdiaga girdigimde ekran kısmı bomboş gözüküyor bilgisayarı Pnp si olmayan varsayılan monitör olarak görüyor şuan,

Windows 7 Home Basic kurdum şimdi dxdiagda görüyor NVİDİA'yı fakat DAC : 14 mb yazıyor bu sefer daha az dalgalanma oldu sonra NVİDİA'dan arattım otomatik buldum ekran kartını indirdim kurdum yenden başladı yine aşırı dalgalanmalar oldu ekranda yine aygıt yöneticisi sarı ünlem videoları pc yi acayip kasıyor görseniz hızı arttırıcam monitör varsayılan montörden başka seçemiyorum 60 - 70 - 85 hertz ayarlayanmıyor bile

Sizce sorun ekran kartımdaki ATİ falanmı alsam düzelirmi bilenler lütfen yardımcı olabilirmi

Saygılarımla

sinqle
05-07-2014, 00:01   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
38 mesaj

kurman gereken sürücü bu kurdugun ile karsılastır

sitesinede baktıysan windows 7 destegi yok anakartın o yüzden çalışmıyor olma ihtimalide yüksek