S.a arkadaşlar benim anakartım İntel DH55PJ anakartın üzerinde 2 adet Ram slotu bulunuyo 64 bir windows ultimate kullanıyorum. Şu anda bilgisayarımda 4 gb ram var. İnternetten anakarımın özelliklerine baktığımda 8 gb ram destekliyor yazıyor. Acaba gerçekten 8 gb ram destekliyor mu? anakartım DDR3 1333 MHZ
Anakartım kaç GB ram destekliyor?
evet 8gb destekliyor, yani tek slota tek modül 4gb takabilirisn piyasada tek modül 4gb ram fazla yok :)
benm kart 4slot max 16gb destekliyor mesela.
hmm evet destekler ddr 3 için 4 gb ramler satılıyor 2 tane al tak :) mis gibi kullan !
Tamam arkadaşlar çok teşşekkür ederim. En ucuz nerden bulabilirim 4gb veya 8gb ram
SELAM YARDIM EDERMİSİNİZ ANAKARTIMA EN FAZLA KAÇ GB RAM TAKABİLİRİM...
Ecs M922 Anakart Yardımı
Anakart Özellikleri
Anakart Kimliği 62-0905-001131-00101111-040201-VIA_P6$M922_RELEASE 09/05/2002
Anakart Adı ECS M922
Veri Yolu (FSB) Özellikleri
Yol Türü Intel GTL+
Yol Genişliği 64 Bit
Gerçek Saat 100 MHz (QDR)
Etkin Saat 400 MHz
Band Genişliği 3200 MB/s
Bellek Yolu Özellikleri
Yol Türü SDR SDRAM
Yol Genişliği 64 Bit
DRAM:FSB oranı 1:1
Gerçek Saat 100 MHz
Etkin Saat 100 MHz
Band Genişliği 800 MB/s
Çipset Yolu Özellikleri
Yol Türü VIA V-Link
Yol Genişliği 8 Bit
Gerçek Saat 67 MHz (ODR)
Etkin Saat 533 MHz
Band Genişliği 533 MB/s
Anakart Üreticisi
Firma Adı Elitegroup Computer Systems
BilgiAlanı Değer
Kuzey Köprüsü Özellikleri
Kuzey Köprüsü VIA VT8753/A/E Apollo P4X266/A/E
LÜTFEN ACİL YARDIM EDİN.......
S.a anakart modelim asus k54hr pc de 2 gb ram vardı ben 4 gb aldım ve değiştirdim bunları ve ram slotunun 1 tane oldugunu zannediyordum bilgisayarda 2 tane oldugunu öğrendim ve 2 gb lıgıda eklemek istiyorum ama anakartın kaç gb desteklediğini bi türlü öğrenemedim lütfen birisi yardım etsin
8 olması lazım.
64 bit kullanıyorsan ve ram özellikleri aynıysa diğerinide tak
2 gb nin hızı diğerine göre düşükse hiç takma. hızlı 4 yavaş 6 dan iyidir. yani pc yi yavaşlatır.
hızı derken neyi kastediyosun anlamadım bide arkadasıma sordum 6gb tı desteklemiyo mesela dedim taktım nolur dedi anakart yanabilir dedi doğru mu ? bide 64 bit kullanıyorum ikiside 1333 olması lazım
yakmaz sadece desteklediği kadar görürsün. 6 göstermezse geri çıkarırsın