arkadaşlar benim anakart (abit bf6) ambulans sireni gibi ötmeye başladı ram yada ekran kartı hatasına benzemiyo. nedir bu bilgisayarı açmıyo kafayı yicem
anakartım öter durur!!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.nasıl ötüyor bu meret?
mors alfabesinden esintiler oluyorda ondan sordum
problemin, ötüş şeklini söylediğinde ortaya çıkacak.
anakarta özel, problem çıktığında ötme olmaz zaten.
Uyarı biplerinin biçimini söylemelisin.
Uzun mu kısa mı?
Aralıklı mı sürekli mi?
Adeti?
Dostum anakart kitapçığı hala duruyorsa bi bak orda bipleme tarzına göre hatayı gösterir.
arkadaşlar bildiğiniz ambulans sireni gibi ötüyo meret kitapçıkta böyle bir şey oladuğunu hatırlamıyom ( daha önce hatim etmiştim)ekran kartı yada ram biplemesi değil. birde güvenerek ikinci el parça alabilceğim firmalar varmı yoksa hepsi leşçimi. öğrenciyim açım aç.
alıntı:
Gönderen : Recep Baltaşmutlaka kitapta bir karşılığı vardır...
abi işte orda sana katılmıyorum bazen öyle hatalr çıkıyorki kitapta eseri bile olmuyor yani her hatanın sorunun sonuçu çözüm yolu kitapcıkta olmuyor
Abi bu anakart Abit ise vardır...
alıntı:
Gönderen : tuni83arkadaşlar bildiğiniz ambulans sireni gibi ötüyo meret kitapçıkta böyle bir şey oladuğunu hatırlamıyom ( daha önce hatim etmiştim)ekran kartı yada ram biplemesi değil. birde güvenerek ikinci el parça alabilceğim firmalar varmı yoksa hepsi leşçimi. öğrenciyim açım aç.
EHueh ... Yaws asıl öğrencilerde para olur bea :D ... Nese sana 2. eli hiç tavsiye etmem bilg. gibi elektronik aletlerde...Paran yoksa da ucuz bişi al ama 1.çEL al ... ÇOOOKKKK PİŞMAN olursun yoksa :)
üşenmeyipde cevap yazan herkese teşekkürler. görünen oki benim bilgisyarı camdan aşağı atma vaktim gelmiş. hadi kalın sağlıcakla