merhabalar elimde 2 tane ekran kartim var anakartimdaki ekran karti: asus en9400gt bunla idare ediyorum elimde bi tane daha ekran karti cikti: atı radeon hd 4850 512mb bu ekran karti anakartima uygunmudur ??
anakartim: asus p5ld2-x 1333
merhabalar elimde 2 tane ekran kartim var anakartimdaki ekran karti: asus en9400gt bunla idare ediyorum elimde bi tane daha ekran karti cikti: atı radeon hd 4850 512mb bu ekran karti anakartima uygunmudur ??
anakartim: asus p5ld2-x 1333
anakartima atı radeon hd 4850 512mb taktim güc kaynagina bakmadan calistirdim ekran gelmedi ekrankartinda 2 kez arka arkaa isik geldi fan calisiyor ama ekranda görüntü yok buda güc kaynagindanmi kaynaklaniyor?
anakartima atı radeon hd 4850 512mb taktim güc kaynagina bakmadan calistirdim ekran gelmedi ekrankartinda 2 kez arka arkaa isik geldi fan calisiyor ama ekranda görüntü yok buda güc kaynagindanmi kaynaklaniyor?dostum güç kaynağına baksana kaç '' watt '' yazıyor üzerinde.ekran kartına güç kaynağından gelen kabloyu taktınmı? güç kaynağı böyle birşey:
Son Düzenleme: zafer. ~ 01 Haziran 2013 20:40
üzerinde 240 w yaziyor güc takilacak yerde 2 yuvadan 1 yuva yapan iki tarafada taktim
üzerinde 240 w yaziyor güc takilacak yerde 2 yuvadan 1 yuva yapan iki tarafadao güç kaynağıyla hd 4850 kullanman imkansız. yeni bir güç kaynağı alman gerek. ayrıca güç kaynağı almadan önce de ekran kartını başka bir yerde denersin. ekran kartında sorun yoksa sağlam bir 500 watt güç kaynağı alırsın.
Son Düzenleme: zafer. ~ 01 Haziran 2013 20:46
bana zaman ayridigiz icin saolun söylediklerinize göre uygulayacagim.tesekürler.