ga-8ıpe1000mk model 478 pin işlemci soketli anakartıma 512 mb ekran kartı istiyorum sistemim biraz eski ama bni biraz daha idare edebilmesini istiyorum
şuan üzerinde ati 9250 radeon ekran kartı var buna oyunları ve grafik yazılımlarının hepsini çalıştırabilecek bi ekran kartı arıyorum yardım ederseniz savinirim
aşağıdaki linkteki ekrankartı nasıldır?
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden...
anakartıma ekran kartı ve ram alıcam lütfen yardım
teşekkürler peki bu kart need for pro street, undercover, grid gibi oyunları çalıştırırmı ve hıza etkisi ne olur
bide ddr3-ddr2 vs olması farkediyormu
bu kart ile dediğiniz oyunları rahatlıkla oynarsınız ddr3 olan 3850 bunun bir üst modeli o da biraz pahalı yani hiç gereği yok o yüzden bu kart fiyat ve performans olarak daha uygundur,
Bu 3850 agp ddr3 ama fiyatı agp bir sistem için fazla, bence 3650 size rahatlıkla yetecektir.
zaten laptop alıcam yakında fazlada para veremem bunun fiyatı iyi geldi sanırım alabilirim
birde ram kingstone twinmos düşünüyorum ikinci el temiz elinde olan falan varsa 512-1gb alabilirim
peki bnm anakarta olurmu hangisi daha iyi ikinci el mi almalıyım varsa yardım edin
okuldaki bölüm hocaları atı almamı soledi bu ekran kartının chipseti atıymış kendide atı olsun dedi radeonlardan bahsetti snrsam
radeon eski seri şimdi radeon yerine hd var.
mesela ati radeon x1650 iken şimdi ati hd3650 var.
HD 3650 DDR2 AGP
bu kart işini fazlasıyla görecektir.
nfs most wanted pro street yüksek ayarda takılmaz çok hızlı çalışır.
bide gta4 çıkmış bu kart çalıştırırmı bu oynuda almak istiyorum ve yeni çıkan undercoverı
eyyubhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34917 burdaiyide bu kart agp değil ki!
http://www.exa.com.tr/sapphire/e ... d3650-334-5707.html
sana en uygunu budur
Sapphire X1550 512 MB 128Bit DDR2 16X arkadaslar bıde suna bakın nasıldır bu kart artı olarak bende casper pc var bu kart herhangı bı uyumsuzluk sorun olustururmu ekran kartlşarında gırıslerde cesıtler varmıdır yoksa standart mıdır
ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMDA 3GB RAM VAR 1GB EKRAN KARTI ALICAM TÜM OYUNLARI KALDIRIR MI ?
İŞLEMCİ İNTEL PENTİUM DUAL CORE E6500 2,93GHz 1066MHz
YADA EKRAN KARTI TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM...................