asus p4p800-x anakartım var sounmax ses drıwerı yüklenmiyor ne yaptıysam olmadı yardım ederseniz sevinirim
anakartın ses drıwerı yüklenmiyor
PC Wizard veya Everest gibi bir programla ses kartını öğrenip, üreticinin sitesinden güncel sürümünü indir. Bir başka sorun da XP'nin KB888111 adlı yamasından kaynaklanabilir. Bilgisayarında SP3 kuruluysa direk ses kartı sürücülerini güncellemeyi dene. Değilse hemen SP3'ü kur.
BatıkanDoğanPC Wizard veya Everest gibi bir programla ses kartını öğrenip, üreticinin sitesinden güncel sürümünü indir. Bir başka sorun da XP'nin KB888111 adlı yamasından kaynaklanabilir. Bilgisayarında SP3 kuruluysa direk ses kartı sürücülerini güncellemeyi dene. Değilse hemen SP3'ü kur.sistemimde sp2 yüklü
beycanerkulsistemimde sp2 yüklüTamam işte SP3'ü yahut bağlantın kotalıysa KB888111 yamasını kur. Ondan sonra ses kartı sürücülerini kur. Ayrıca SP3, KB888111 yamasını da içeriyor. Kota sıfırlanınca da SP3'ü kurarsın.Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 11 Aralık 2008 16:39
BatıkanDoğanTamam işte SP3'ü yahut bağlantın kotalıysa KB888111 yamasını kur. Ondan sonra ses kartı sürücülerini kur. Ayrıca SP3, KB888111 yamasını da içeriyor. Kota sıfırlanınca da SP3'ü kurarsın.bağlantım sınırsız bu yamanın linkini verebilirmisin ?
ayrıca bende sp3 cd'side var önce böyle sorunlarla karşılaşmazdım neden oldu bu sorun anlamadım
ses kart driwerını yükledim yüklerken hiçbir sorun çıkmadı ama bu seferde ses çıkmıyor media playerden şarkı çalıyor dediğim gibi neyaptıysam olmadı bilgisayardan hiç bir şekilde ses çıkmıyor
asus anakartların bazıları vıa chipset kullanıyo bu asusta artık bi özellik haline geldi nerdeyse.. benim elimde de 2 kart bozuldu bole elinden cıkarmaya bak derim cözümü yok 1. de anlamadım idare ediyodum ama 2. kartı servise gönderdim sorun yok die gittiği gibi geri geldi
son uyarım
asus almayııııınn alacaksanızda kartın intel chipsetli olmasına özen gösterin