3 farklı anakart üreticisini genel olarak değerlendirmenizi istemekteyim : sizce hangisi daha ileride ?
asus mu ?
gigabayte mı ?
msi mı ?
anakartta hangisi ?
asus bence tabi msı ve gigabayt da hemen hemen aynı kalitedeler ancak iş anakartı veya ekran kartını almakla bitmiyor asus u bir adım daha öne çıkaran ise türkiyedeki teknik servisi olan çizgi elektronik ben gigabayt dan anakart aldım bozuk anakart arka çıkışlarında usb ler çalışmıyor gönderiyorum aynı şekilde geri gönderiyorlar 5-6 kez gönderdim böyle uğraşmak çok can sıkıcı bide gönderdiğinde 30 gün kalıyordu
asus anakartım da işlemci yuvasındaki pinleri kırdım çizgi elektoronik sağolsun yaptı ve geri gönderdi ve anakart taş gibi halen daha kullanıyorum asus olanı
Ben gigabyte anakart kullanıyorum. 10 sene oldu maşallah bi sorunu yok (bıos pili dışında).
Ve ben gigabytenin anakartlarını beğeniyorum. Ama asusta gerçekten güzel kartlar üretiyor.
Teknik servis kısmında glscgn arkadaşın dediği gibi iyiler ama ben kullandığım için gigabyte anakartları bundan sonrada birinci tercih olarak göz önüne alırım.
Bu arada ben de fazla bir anakart var i3 uyumlu intelin sanırım. Ama işlemci takacağım bölümdeki pinler yamulmuş acaba bu şekilde işlemci takılsa bir sorun çıkartır mı veya tamiri var mı?
anakartın markası nedir ve ne zaman alındı söyle belki yardımcıDH61WW modelinde İntel markalı bir anakart arkadaş vermişti babası bilgisayarcı. Yaptırabilirsem yeni toplayacağım sistemde kullanacaktım. Ama tırstım sorun çıkarır diye. Ben de H61-D2-B3 aldım. (Almasaydım HD6850 alacaktım işte kader :D )Peki tamiri olur mu satarım bari.
http://www.intel.com/content/www ... p-board-dh61ww.html
İşte anakart bu.
evet dandik bir şey yoksa vermez zaten :D
ne kadara yapılır ki? ve ne kadara satarım yapsam?
hiçbir fikrim yok ben olsam hiç uğraşmazdım bile
Yıllardır asus kullanırım
Anakart hiç bir zaman sorun çıkarmadı bana...
13 yıldır kullanırım anakartlarım asus olmuştur hep
13 yılın içinde ise 3 anakart değiştim (isteğe bağlı)