Anakartta HDD BzBzBzBzBz şeklinde gözüküyor

termuka
12-06-2009, 11:12   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj

Slm arkadaşlar. Komşumuzun daha 1 ay önce almış olduğu casper marka masaüstü bilgisayarı ilk açılış ekranında "verifying data pool..." gibi yazan siyah ekranlı kısma gelince takılılyor. Benden yardım istediler. Bende biraz incelediğimde  bios ta sata olan WD HDD, secondary master kısmında BzBzBzBzBz şeklinde gözüküyor. Bu durumda bahsettiğim sorun ortaya çıkıyor. Bazende aynı yerde HDD nin markası falan yazıyor. Bu durumda ise bilgisayar sorunsuz açılıyor. Bu sorun neden olabilir. Ne yapmalıyız?
Not: Bilgisayar garantili olduğundan 4-5 sefer servise gitmiş her seferinde ya herhangi bir sorun yok denilmiş yada format atılıp geri gönderilmiş.

termuka
14-06-2009, 01:36   |  #2  
OP Üye
71 mesaj

yardımcı olacak arkadaşlar hala yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.

piRe_
14-06-2009, 02:01   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,183 mesaj

Sizden neden yardım istiyorlar? Bilmiyorsanız bilmiyorum diyebilirsiniz. Üstelik garanti kapsamındaymış, götürsünler servisine eşş. gibi yapmak zorundalar. Aksi halde garanti kapsamı dışına çıkabilir.

Son Düzenleme: piRe_ ~ 14 Haziran 2009 02:02
termuka
14-06-2009, 14:00   |  #4  
OP Üye
71 mesaj

Aslında doğru söylüyorsunda ben bu konuyla öğrenmek için ilgileniyorum. Belki aynı sorun benimde ileride başıma gelebilir. Merak işte. Bide servisciler ne yazıkki format atıp göndermekten başka bişey yapmıyorlar.