arkadaşlar bilgisayarım ana kartı biosu internet özerinde güncelledim. sonra bilgisayarı açtım analız testı pc nın bütün donanımlar sıyah ekran beyaz yazi okuyor. bios ayarında kapalı tuttun yine her açilişta okuyor bilgisayarım erken açmiyor.. analız testi nasıl kapatacağim bilmiyorum bilen varsa şimdiden yardiminiz bekliyorum..[
analız testi kapatamıyorum
pil bitmedi pili değiştim yine ayni
hayır eklemedim anakartım msı ms 7255 internet özerinde güncelledim sonra hemen ilk açilişta böyle oldu
anakart güncellemeden önce bıos ayarında advanced BIOS features listesinde ''FULL SCREEN LOGO DİSPLAY'' vardır şimdi listede yok sorun bundan kaynaklanıyor
dostum biosun ayarlarını default yap daha sonra "Quick Power On Self Test" i enable yap bu genelde "Advanced BIOS Features Setup" ta bulunur bazı bioslarda boot menüsünde de bulunuyor herneyse onu enable yap bi dene bakalım olmadı başka bi şey düşünelim...
arkadaşım bunun bi zararı olmaz hatta senin yararına..
kardeş dediğin gibi çok denedim olmadı bir aydır kafamı yiyiyorum kimse bu sorunu cüzemedi anakartı bı arıza yok güncelledikten sonra böyle oldu
martin5634kimse bu sorunu cühayır anlamadınız bu bir sorun değil..ama illada düzelsin diyorsan biosun aynı sürümünü tekrar güncelle bakim..?