Evet başlıktada yazdığım gibi Analog FlyVideoTV Kartım var. Aygıt yöneticisine girdiğimde TV Kartım Ses,Video veOyun Denetleyicisinde görünmüyor ve bilinmeyen aygıt olarak yer alıyor
Kartın Windows 7 için bulduğum driver'ı tıkladığımda ise resimde göründüğü güncelleştirilecek aygıt yok mesajı veriyor.
Lütfen yardımcı olun arkadaşlar bu kartı çalıştırmam lazım benim için çok önemli.
Analog FlyVideo TV Kartı Analog Win7 32Bit Driver
İlk öncellikle şöyle yap tv kartın cdsini tak aygıt yöneticisindeki bilinmeyen aygıta sağ tıkla sürücü güncelleştir ve sürücüyü bilgisyarımda tara seçeneğine tıkla ve gözattan cd yi göster ve ileri tıkla driveri bulacak ve yükleyecektir sonra kuruluma geç yükle
Not:Eğer olmassa Win 7 ye uyumlu değildir.Tam olarak modelini verirsen win 7 ye göre
driverını bulabilrim
Driver CDsi yok. Netten indirmiştim. Üzerinde LifeView Pal/BG yazıyor ve TRT bandrolü var.
Cihaz bu belki tanırsın dostum çok önemli yardım edersen sevinirim.
2 Tane Driver buldum senin tv kartın modeli bu olmalı LIFEVIEW LR138 SAA7134HL PAL-B/G TV KARTI
2 sini de dene içine resimli anlatım ve programı driverı ekledim.6 Alternatif var hangisinden indirirsen indir .Benden Bu kadar....
FlyVideo V1380117 Ver.20.53.100 Turkey marka benimde kartım var win 7 driver ve software ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla
İlk öncellikle şöyle yap tv kartın cdsini tak aygıt yöneticisindeki bilinmeyen aygıta sağ tıkla sürücü güncelleştir ve sürücüyü bilgisyarımda tara seçeneğine tıkla ve gözattan cd yi göster ve ileri tıkla driveri bulacak ve yükleyecektir sonra kuruluma geç yükleoncelıkle bu konuda cok sıkıntı ceken ınsanlar var bnmde aynıkarttan var ancak chıpsetnde yazan bıssuru numara var ve ben modelımı bılmıyorum yardımcı olurmusunuz bana da?Not:Eğer olmassa Win 7 ye uyumlu değildir.Tam olarak modelini verirsen win 7 ye göre
driverını