Andre Rieu'dan Türkçe şarkı sürprizi

minimaladam
14-11-2013, 22:38   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
221 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Klasik müziği olimpiyat stadlarına taşıyan Andre Rieu, 29 Kasım'daki İstanbul konserine 6 TIR, 80 kişilik orkestra ve dansçı ekibiyle geliyor.
Andre Rieu, İstanbul izleyicilerine Türkçe şarkıyla sürpriz yapmaya da hazırlanıyor.

André Rieu'nun, dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası'yla birlikte 29 Kasım'da vereceği konser için geri sayım başladı.

Son biletler satışta!

Gittiği her ülkede halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Andre Rieu'nun Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek konser için biletler satışa çıktığı günden itibaren büyük ilgi gördü. Konsere sayılı günler kala son biletler satışta.

Görsel şölen yaşanacak

Konser için hazırlıklar devam ederken, konserle ilgili de ayrıntılar belli olmaya başladı. Andre Rieu, İstanbul konserinde 80 kişilik orkestra ve dansçı topluluğuyla sahne alacak. Görsel bir şölen de yaşatacak olan konser için 250 metrekare genişliğinde bir sahne ve dev bir LED ekran kurulacak. Görsel şovlar ve dans gösterilerini de içinde barındıran konser için tonlarca ağırlığındaki prodüksiyon malzemesi İstanbul'a 6 TIR'la gelecek.  The New York Times'da yayınlanan bir incelemede"Klasik Müziğin Madonna'sı" olarak söz edilen André Rieu, sahnedeki şovuyla da fark yaratacak. Andre Rieu'nun İstanbul seyiricisine bir sürprizi de olacak. Rieu, konserinde adını sır gibi sakladığı Türkçe şarkı da seslendirecek.

Olimpiyat statlarında konser veren tek klasik müzik sanatçısı olan André Rieu'nun 29 Kasım 2013'te Sinan Erdem Spor Salonu'nda vereceği konser şimdiden yılın en önemli müzik olayı sayılıyor.

Listelerde 1 numara

Bugüne kadar dünya müzik listelerinde 30 kez liste birinciliği, 355 Platin Albüm Ödülü, 35 milyon DVD satışı, 2012 dünyanın en çok satan erkek sanatçısı, 2009-2011 Yılın Tur Sanatçısı Top 10 gibi başarıları elinde tutan André Rieu, yine Pollstar'da 2012 yılının en çok kazanan müzisyenler listesinde 12. sırada yer alıyor.