Android 4'lü en iyi cepler!

CHIP Online
20-03-2013, 01:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android 4.0 ve sonrası işletim sistemi kullanan en iyi 25 Android telefonu seçtik...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/an ... i-cepler_39243.html

Resimlerle: Android 4'lü en iyi cepler!

Modern görünümü ve menü yapısıyla dikkat çeken Android işletim sisteminin 4.0 ve sonrası sürümleri, önceki sürüm olan Gingerbread'i (Android 2.3) artık tarihin çöplüğüne yollamış durumda.


Şu an piyasada olan güncel Android telefon modelleri ya fabrikadan öyle çıktıkları için ya da sonradan yayınlanan güncellemeler sayesinde işletim sisteminin 4.0 ve sonrası sürümlerini kullanıyor. Yeni sürümle eskiler arasındaki fark basit bir kuşak farkının çok ötesinde. Özünde bir güncelleme olan 4.1 bile, Google Now gibi çok önemli değişiklikler getiriyor. Kullanıma sunulan 4.2 güncellemesi ise, tablet kullanıcılarının uzun süredir beklediği çoklu kullanıcı desteğini getiriyor.


Listemizi hazırlarken telefonların Android'in hangi sürümünü kullandığına dikkat ettik. Hangi telefon 4.0 yüklü geliyor ve de güncellemeyle 4.1 ya da 4.2'ye yükseltilebiliyor? Hangi telefon en son güncelleme yüklü olarak geliyor? Bu sorulara cevap verdikten sonra oluşturduğumuz listede,haklarındaki değerlendirmemizi de ekleyerek her modelin teknik özelliklerini sıraladık.&lt;span style="text-decoration: underline;"> Hepsi galerimizde... Tıklayın...</span>

Tüm Konu: Android 4'lü en iyi cepler!

Resimlerle: Android 4'lü en iyi cepler!

Kaynak: www.chip.com.tr