Android 5.0 Key Lime Pie'dan beklediklerimiz!

CHIP Online
05-10-2012, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android'in bir sonraki sürümü Key Lime Pie hangi yenilikleri getirmeli? İşte olması gerekenler!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... klerimiz_36238.html

Resimlerle: İşte yeni Android; Jelly Bean

Android'li cepler her ne kadar biraz geriden gelseler de Google, kendini yeni Android sürümleri geliştirmekten alıkoymuyor. Son olarak Temmuz ayında Android 4.1 Jelly Bean ile tanışmıştık.


Google, önceki senelerdeki gibi davranırsa bu senenin sonlarında yeni bir Nexus telefonuyla tanışmamız gerekiyor. Şu an tek bildiğimiz şey ise Google'ın Android'in bir sonraki sürümü olan Key Lime Pie üzerinde çalıştığı. Peki Android 5.0 Key Lime Pie, hangi yenilikleri getirebilir? İşte ondan en çok umduğumuz değişiklikler.


1. Performans profilleri: Android'li cebinizi yatmadan önce ayarlamak sorun olabiliyor. Android 5.0'da uçak modu, sessiz mod, güç tasarrufu modu gibi ayarları bir kerede değiştirmemizi sağlayacak bir profil yöneticisine ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz.


2. Daha iyi çoklu cihaz desteği: Google bu konuda faydalı işlevlre sunsa da örneğin Android'li tabletinizde izlemeye başladığınız bir filmi diğer Android cihazınızda izlemeye devam edemiyorsunuz.


3. Daha iyi sosyal ağ desteği: Android'in sosyal ağlarla ilgili birçok özelliği, üreticiler tarafından ekleniyor. Ancak bizce bu özelliklerin standart Android ile bütünleşik olarak da sunulması gerekiyor.


Tüm Konu: Android 5.0 Key Lime Pie'dan beklediklerimiz!

Resimlerle: İşte yeni Android; Jelly Bean

Kaynak: www.chip.com.tr