Android için en iyi 8 web tarayıcısı

CHIP Online
09-08-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android cebinizde kullanabileceğiniz en iyi 8 web tarayıcıyı seçtik. Sizin favoriniz hangisi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... rayicisi_35222.html

Resimlerle: Az bilinen 5 ücretsiz Android launcher'ı

Android işletim sistemine sahip telefonunuzda veya tabletinizde, cihazınızla gelen varsayılan web tarayıcısını kullanmak zorunda değilsiniz. Şimdiye dek alternatifleri hiç incelemediyseniz, farklı tarayıcılara biraz göz atmanın zamanı gelmiş olabilir.


Android'de bir web tarayısı yüklediğinizde onu varsayılan hale getirebilir, web bağlantılarının yeni tarayıcınızla açılmasını sağlayabilirsiniz. Varsayılanlara geri dönemk isterseniz, Ayarlar'daki Uygulamalar sayfasına giderek "Varsayılanları temizle" düğmesine dokunun.


1. Android tarayıcısı


Android'in stok web tarayıcısı, işlevleri bakımından kısıtlı olsa da sayfaları hızla açabiliyor. Tarayıcı ile çerezlerinizi kontrol edebiliyor, sitelerin kaydettiği verileri temizleyebiliyorsunuz. Çevrimiçi okumak istediğiniz sayfaları kaydetmeniz de mümkün.


Ortalama sayfa yükleme süresi: 8.25 saniye.


2. Chrome beta


Sadece Ice Cream Sandwich ve üzerinde çalışan Chrome, masaüstünde olduğu gibi sekmeleri telefonunuzda da başarıyla yönetiyor. Açık sekmelerinizi, parolalarınızı ve diğer verilerinizi dilerseniz masaüstü Chrome ile mobil Chrome arasında kolaylıkla eşitleyebiliyorsunuz.


Ortalama sayfa yükleme süresi: 6.98 saniye.


Tüm Konu: Android için en iyi 8 web tarayıcısı

Resimlerle: Az bilinen 5 ücretsiz Android launcher'ı

Kaynak: www.chip.com.tr