[Android] Matematik Oyunları GRATIS

picky
29-01-2014, 17:40   |  #1  
picky avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
122 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2014

Ben çocuklar için matematik oyunları için bu konuyu yarattı. Ben Google Play'de bulabilirsiniz iyi oyunlar yayınlayacağız. Gülüş

İşte iki oyuncu için bir çok iyi matematik oyunudur. Ekran iki kişilik oyun için iki bölünmüş durumda nedenle çok uygun. Bu bir matematik dehası oyunu ve olumlu bir şekilde beyin kıpırdanırken bir konsantrasyon oyunu. Çoklu oyunlar şu anda vardır, ve bu arkadaşları ile oynamak için en iyi oyunu.

Indir Iki Kişilik Matematik Oyunları gratis.

      

2. Çocuklar için başka bir matematik oyunu "Çocuklar için Matematik Oyunu".

Cocuklar icin egitici oyunlar ın oynaması sizi daha önce gitmediğiniz yerlere götürebilir ve matematik beceriniz sizi Şeker dünyasına akide şekeri,lolipop,dondurma ve pamuk şekerin arasında götürecek.Çok yakında tüm şekeri toplayıp tüm sorulara doğru cevap verdikten sonra Çikolata dünyası,Kek dünyası veya sakızlı ayıyla Yumuşak şekeri dünyasına ulaşarak çok macera görüp geçireceksiniz. Her varış yeri bu beyin oyununa yeni bir şeyi getirir ve onu araştırmak sizde kalır.
Beyninizi eğitin!

Bedava indir burada mevcuttur.

Burada oyunu görebilirsiniz.

3. Her iki ebeveyn ve çocuklar onu seviyorum çünkü Eğlenceli Matematik Oyunları özel bir matematik oyunudur.  Bu bir eğlenceli matematik oyuna zombi oyunları ve cocuklar icin egitici oyunlar birleştirir.

Burada ücretsiz indirin.

Sen YouTube'da oyunu görebilirsiniz.