ani ping yükselmesi

r520
19-12-2013, 17:38   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
207 mesaj

arkadaşlar merhaba 

league of legens oynuyorum ve 2 dakikada 1 ping 1000lere kadar çıkıp geri düşüyor ve bu sürede karakteri hiç kıpırdatamıyorum bile. bilgisayarım laptop ve kablosuz baglanıyorum.kabloyla baglantıdıgımda sıkıntı yok ama wireless'ta bu sorun oluyor. yandaki masaüstümde wireless'ta sorun yok yani sıkıntı laptopta.driver kaldırdım siteden indirip yeniden kurdum düzelmedi.virüs programını ve güvenlik duvarını kaldırdım yine aynı sorun devam etti.aklıma başka bir çözüm yolu gelmedi.sizce ne yapabilirim? laptop marka/modelim : samsung npr 520 fs02tr wireless bagdaştırım: atheros AR5007EG İşletim sistemim: windows xp sp3 Teşekkürler şimdiden

Son Düzenleme: r520 ~ 19 Aralık 2013 17:56
r520
24-12-2013, 10:25   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
207 mesaj

yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

karankula98
29-12-2013, 01:29   |  #3  
karankula98 avatarı
Yeni Üye
22 mesaj

Değerli arkadaşım pcnin arka planda çalıştırdığı internet hizmetini kullana program varmı öncelikle onu kontrol et güncelleme yapabilir yada indirme 

Advantage System Care adli bir program var bana kalırsa kurmanda fayda var bir tarat bakalım kayıt defteri ayarların bozulmuş olabilir 

Dns ayarlarını otomatik yapmalısın aksi taktirde oda yavaşlatabilir bir kontrol etmende fayda var 

İyi Forumlar

r520
29-12-2013, 11:42   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
207 mesaj
Alıntı: karankula98  
Değerli arkadaşım pcnin arka planda çalıştırdığı internet hizmetini kullana program varmı öncelikle onu kontrol et güncelleme yapabilir yada indirme 

Advantage System Care adli bir program var bana kalırsa kurmanda fayda var bir tarat bakalım kayıt defteri ayarların bozulmuş olabilir 

Dns ayarlarını otomatik yapmalısın aksi taktirde oda yavaşlatabilir bir kontrol etmende fayda var 

İyi

arka planda interneti kullanan başka bir uygulama yok onu da kontrol etmiştim.kullandıgım bakım programları ccleaner( kayıt defterine de bakabiliyorum buradan),tuneup ve smart defrag.bunları da yaptım fayda etmedi.Dns ayarları zaten otomatikte.wireless usb adaptör taktıgımda sorun kalmıyor.fiziksel anlamda laptopun wireless kartında sıkıntı olabilir mi?

Bir ihtimal
10-06-2014, 00:24   |  #5  
Taze Üye
9 mesaj

Aynı Sorun bendede var ya w8.1 kullanıyorum format attım yine düzelmedi ping normal 1 dkda bir 1000 lere çıkıyor 2 sn sonra düzeliyor bu oyunu çekilmez hale getiriyor