Selamlar.
Ben doktorum. İşlerim çok yoğun hayliyle. Eve geliyorum. Kafa dinlemek için internete giriyorum. Genelde 15 dk sonra olan ama bazen daha geç ya da hiç olmayan ama yine de çoğunlukla(yarısında) olan bir internet kesilmesi sorunum var. Sağ alttaki sinyal göstericimde çekiyor gösteriyor ama sarı ünlem işareti çıkıyor. Sınırlı erişim yazıyor. Ne yapsam gitmiyor (Yeniden bağlanma,ip değişme,Sorun giderici). İnternet sadece bilgisayarı resetlersem geliyor. Çok fazla sayfa açınca daha kısa sürede gidiyor internetim. Başka bilgisayarlar da var evde. Ama onlarda böyle bir sorun yok. Masaüstü bilgisayarımla kablosuza bağlanmak için kablosuz adaptörü kullanıyorum. Çıkarıp takmam fayda etmiyor. Gerçekten çok sinir bozucu. Eskiden böyle değildi. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)tavsiyeleriniz çok değerli olacak benim için :) Teşhis sırası sizde :) Cevap yazanlara şimdiden tşkrler.
Aniden İnternet Kesilmesi
arkadaşlar lütfen bişeyler söyleyin :( . benim internetim hep kesiliyor. virüsten midir acaba? bir de geceleri tek başıma interneti kullanırken kesilmiyor. genelde akşam saatleri yoğunluk varken kesiliyor. sadece benim bilgisayarda oluyor bu. iphonedan rahatça girebiliyorum ama bilgisayardan internete giremiyorum... bir şeyler eksik söylediysem hatırlatınız bana lütfen :)
Düzenleme: Ben buraya konu açmadan önce ttneti aradım. hiç yardımcı olmadılar. yönlendirdikleri kişiler de yardımcı olamadı. kaldım böyle.
selamu aleykum. Buna etki eden birçok nedenler olabilir. Örneğin usb wireless kullanıyorsanız bunun sinyalinin zayıflığı. Hattınıza birileri giriyor da olabilir. Bunlar bir varsayım.
Trafiğin yoğunluğu gibi, Evet zamanınız kısıtlı olabilir ama araştırıcı olmanız gerekir. Selamlar kolay gelsin
İmzadaki Sistem tarama aracını indirip tarama yapıp bittiğinde internet sayfası açacak ve birlink verecek o linki bana verin(dosyayı upload etmenizi istemiyorum link verecek success şeklinde bir sayfa içinde yazacak)
Kısıtlı zamanıız olduğu için incelemem ve sonucu kısa sürede vermek için bunu yapıyorum yoksa bir kaç deneemlerde söylerdim Ancak 1. etkeni bulmuş gibisiniz Virüs girmiş olabilir ve modem ile wireless aygıtının arası uzak olabilir veya sürücüleri yanlış yüklenmiş olabilir vs.
Modemim uzak olduğu için olduğunu zannetmiyorum. Çünkü aynı yerden 400 ile download da yapabiliyorum. Yani benim garibime giden neden bilgisayarımı resetleyince düzeliyor da çalışırken ne yapsam düzeltemiyorum. Realtek diye bir driverın son sürümünü yükledim. Benim adaptörümün de son driverını yükledim. Gerçekten kopmalar azaldı ama yoğun saatlerde yine aynı sıkıntı oluyor.
Murat5038 sana da cevap vericem en kısa zamanda. Yapmaya çalısıyorum dedğinizi. tşkr.
Antivirisün kesiyordur modemin güvenlik duvarı kesiyordur.Şimdi modemdeki şifreyi degiştir wpa psk2 yap yeni şifre gir uzun olsun.Hattına uzaktan biri giriyorsa ping süresi ve oturum sayısı yüzünden modem interneti kesiyordur.Virüs varsa oda keser.