Animasyonlu Slayt

burningtires
31-03-2011, 19:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhabalar . Forumda yeniyim . Bir soru sormak istiyorum . PowerPoint'te olacağını tahmin ettiğim için açtım buraya konumu . Acaba başlıktada belirttiğim gibi animasyonlu slayt nasıl yapılıyor ? Yani açıklık getireyim şöyle bir şey istiyorum bir seyahati slayt şeklinde almak istiyorum fakat Türkiye haritası üzerinde kalkış , varış yerleri belirtilecek ve bir otomobil belirli tuşlara basıldığında o doğrultuda hareket edecek . Bir tuşa bastığınızda bastığınızda duracak . Kısacası o otomobili biz yönetiyormuşuz gibi seyahat edecek . Bunu hangi proglamla güzel bir uygulama haline getirebilirim? 

Teşekkürler .

bunebu
01-04-2011, 11:06   |  #2  
Üye
60 mesaj

Slayta eklediğiniz nesnelere animasyonlar sekmesi üzerinden hareketler katacaksınız. Veya bunları Flash'ta halledip PowerPoint'e import edebilirsiniz de...

bunebu
02-04-2011, 10:36   |  #3  
Üye
60 mesaj

Merhaba,Özelden gönderdiğim cevap hatayla önce boş gitti. Sonra da yenisini göndermeye izin vermedi bir türlü. O yüzden buradan yazıyorum. PowerPoint ile doğru / yanlış yanıtlı bulmacalar hazırlamak sanırım "link verme" özelliği ile oluyor.
"Ekle / Bağlantı" yolunu takip ederek her cevabı başka bir sayfaya yönlendirebilirsiniz. Bunlardan biri doğru cevap sayfası, diğerleri yanlış cevap sayfaları olur. Şuraya da bir bakın.