3'ADET Yavru Akvaryum Balıklarıma karşılık"Takas"etmek veya satın almak isteyen varsa burdayım......
Kartın özelliklerine göre éBalık sayısı ve türü değişebilir.
Unutmadan ANAKARTIM:(ASUSP4P800)VE son olarak yerim(ANKARA)
Sarı Prenses
Yunus
Beyaz Prenses
Takas veya Satlık Balıklar...
ANKARA_Balıklarıma karşılık (Ekran Kartı) Takas
Böylesinide ilk kez görüyom
OOOOMMMMEEEERRRRBöylesinide ilk kez görüyomNapalım yani kendimizi camdan aşağıyamı atalım....
hoca süpersin yauwww bu haberi başka sitede yayınlasak hit rekoru kırar...
[*<]
yauwuwww bunlar tavaya gelmez beeeaaaaaa
Yanlış anlaşılma olmasın dalga geçmiyorum. Sadece ilginç geldi,ilk kez görüyorum doğrusu.
physfghoca süpersin yauwww bu haberi başka sitede yayınlasak hit rekoru kırar...Yokkkkkk yaaaaaaa
[*<]
physfgyauwuwww bunlar tavaya gelmezYoksaaa Akşamüstü yemeyimi düşünüyordun..Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 30 Kasım 2008 23:20
AdRaMiTiYer Ankara Arkadaşım....Balıkların yola veya kargoya gelme/Meselesine gelince Onlar zaten dişardan geliyor...Arkadaşlar Eskiden Paramı varmış ?
İlk alışverişler Nasıl yapılıyormuş ?
Takas ile Değilmi ? Sonucta Niçin olmasın Bence dalgaya vurmaya gerek yok..Arkadaşın vardır bir bildiği elbelt Biraz ilginç olmus ancak Niçin olmasın ancak Bu balıklar yola veya kargoya gelmez kanımca Ondan nerde yaşadığını yazsaydın daha net sonuc alabilirdin..
Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 30 Kasım 2008 23:27
OOOOMMMMEEEERRRRYanlış anlaşılma olmasın dalga geçmiyorum. Sadece ilginç geldi,ilk kez görüyorum doğrusu.zaman sorun yokkkSon Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 30 Kasım 2008 23:22
bu iki hayvandanda bnm b.k çukuru şeklindeki akvaryumumda var sarı olan bayaa büyük kırmızı gözlüyüde sarıya boyamayı düşünüyorum..yada bunları çiftleştirerek kırmızı gözlü sarı melez balık üretmeyi düşünüyıorum.
konuyla alakasız oldu ama :)
DaRWeLLbu iki hayvandanda bnm b.k çukuru şeklindeki akvaryumumda var sarı olan bayaa büyük kırmızı gözlüyüde sarıya boyamayı düşünüyorum..yada bunları çiftleştirerek kırmızı gözlü sarı melez balık üretmeyi düşünüyıorum.Lütfen ciddi olalım.....gereksiz muhabbetten kaçınalım...konuyla alakasız oldu ama :)
Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 30 Kasım 2008 23:33
Hallederiz_87Lütfen ciddi olalım.....gereksiz muhabbetten kaçınalım...özür dilerim abi.senin bu gerekli işini böldüm.nese bidaha msj yazma cevap vermicem
DaRWeLLbu iki hayvandanda bnm b.k çukuru şeklindeki akvaryumumda var sarı olan bayaa büyük kırmızı gözlüyüde sarıya boyamayı düşünüyorum..yada bunları çiftleştirerek kırmızı gözlü sarı melez balık üretmeyi düşünüyıorum.MANYAK FİKİRkonuyla alakasız oldu ama :)
DALGA GEÇME MESELESİNE GELİNCE NE YAPAYIM KOMİK Bİ OLAY YAUWWW
DEĞİŞ TOKUŞ MÜMKÜNDÜR AMA YİNE KOMİK BE YAUWWW
BU ARADA BEN ANK.DAYIM AMA DEDİM YA ONLAR TAVAYA GELMEZ AKVARYUMLADA ŞİMDİ KİM UĞRAŞACAK ŞİMDİ...
HALLEDERİZ_87 KIZMA OLM YAUWWW TAKILIYORUZ...
physfgMANYAK FİKİRAnlaşılan senin için herşeyDALGA GEÇME MESELESİNE GELİNCE NE YAPAYIM KOMİK Bİ OLAY YAUWWW
DEĞİŞ TOKUŞ MÜMKÜNDÜR AMA YİNE KOMİK BE YAUWWW
BU ARADA BEN ANK.DAYIM AMA DEDİM YA ONLAR TAVAYA GELMEZ AKVARYUMLADA ŞİMDİ KİM UĞRAŞACAK ŞİMDİ...
HALLEDERİZ_87 KIZMA OLM YAUWWW TAKILIYORUZ...
Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 01 Aralık 2008 00:24
Yavv Hallederiz bende renksiz ve siyah-beyaz çizgili Ciklet var onlarla ilgili bilgin var mı ben bu işte acemi sayılırım önce fanusum vardı küçücük fanusta 9 tane ciklet yaşamadı biri fanustan dışarı atlamış diğerleri de rahmetli oldu sonra akvaryum aldım şimdi 5 tane var ama çok katil bir balıkmış galiba bunlar çöpcü balığını bile yaşatmaz diyorlar ne diyosun
Sting_32Yavv Hallederiz bende renksiz ve siyah-beyaz çizgili Ciklet var onlarla ilgili bilgin var mı ben bu işte acemi sayılırım önce fanusum vardı küçücük fanusta 9 tane ciklet yaşamadı biri fanustan dışarı atlamış diğerleri de rahmetli oldu sonra akvaryum aldım şimdi 5 tane var ama çok katil bir balıkmış galiba bunlar çöpcü balığını bile yaşatmaz diyorlar ne diyosunFanusta 9/Ciklet e'Huhhhhhhne diyim kim aldırdı o balıkları sana/Bahsettiğin ciklete gelince şimdi cikletin 40 çeşidi var./Bi foto koysaydın daha iyi olurdu bazı türler biraz agresif..Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 03 Aralık 2008 23:33
Ya valla yaşamadılar 5 tanecik kaldı son yazdığın mesajda ki balıktan 2 tane , 3 tanede beyaz renkte renksizde diyebiliriz onlardan var ama 3-4 aydır hiç yumurtlamadılar
Sting_32Sen yavrumuAlmak istiyorsun........
Ya valla yaşamadılar 5 tanecik kaldı son yazdığın mesajda ki balıktan 2 tane , 3 tanede beyaz renkte renksizde diyebiliriz onlardan var ama 3-4 aydır hiç yumurtlamadılar
Eééğer sen bu işle uğraşıyor ve hiçbirşey bilmiyorsan bırak gittsin.....Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 06 Aralık 2008 20:26
Sting_32Lütfen ciddi olalım.....gereksiz muhabbetten kaçınalım...
Yavru Akvaryum Balıklarımı satmak veya(Takas)etmek için burdayım gereksiz yere yardım etmek için değil...Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 06 Aralık 2008 20:22