Nova,Gigatek,Mavi,Vatan hariç teknik servisi iyi uygun fiyatları olan bildiğiniz bir firma varmı?
ANKARA DA BİLGİSAYAR ALINCAK YER!
HİPNOZUMhttp://www.compel.com.tr/index.Hocam ben bilgisayar parçası göremedim orda.Yanlış mı baktım acaba..
şimdi düzenledim umarım yardımcı olmuşumdur sana
HİPNOZUMşimdi düzenledim umarım yardımcı olmuşumdurTeşekkür ederim.Bide NOVA hakınada şikayet duydunmu hiç ordan alcakdım son anda vazgeçtim.
bir kaç yerden duyum aldım tabiki nova bilgisayar hakkında şikayet duyuruları orada doviz kuruyla fiyatlar belirlendigi için bir bakıyosun bi bilgisayar parcasının fiyatı diyelim 12 dolar 1 gün sonra fiyat artıyo 16 dolara
ama sorunsuz güvenilir sorunsuz bir firma genel olarak alışveriş yapacaksan eger oradan
Birde Eternal Bilgisayar var www.eternal.com.tr
HİPNOZUMbir kaç yerden duyum aldım tabiki nova bilgisayar hakkında şikayet duyuruları orada doviz kuruyla fiyatlar belirlendigi için bir bakıyosun bi bilgisayar parcasının fiyatı diyelim 12 dolar 1 gün sonra fiyat artıyo 16 dolaraHocam teknik servisi hakında bi sorun duydunmuama sorunsuz güvenilir sorunsuz bir firma genel olarak alışveriş yapacaksan eger
erkancBirde Eternal Bilgisayar var www.eternal.com.trTeşekkür ederim.
kızılaydaki sanalmarketim'in de fiyatları uygundur.bizzat gidip alışveriş yapmadım teknik servisi hakkında pek bilgim yok...
beşevlerdeki nisan bilgisayar da iyidir...
Almıycam beyler hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Ortalıkta devlet olmadığı için doğru dürüst firma bulamadık 3 aydır araştırıyorum NOVA,GİGATEK,MAVİ,VATAN alayının....(anladınız siz onu) böyle bişey yok adamı istediğin yere şikayet et denetimsizler devlet yasa uygulamıyor 2milyarlık malzeme alıcaz garantisi yok.Kimiside tam çakal hırsızdan farkı yok piyasa değeri 10liralık şeye 30 lira istiyor gerek yok böylesinin garantisine 2 tane alırım hangisi çalışırsa onla idare ederim..Pes yani bide beyler bize gelen ithal edilen elektronik parçaların yüzde yetmişi açılmış bozuk olduğu tespit edilmiş malların fabrikalrında küçük bir bakımdan ve yeniden ambalajlandık dan sonra gönderildiğini öğrendim nasıl olsa Türkiye şerefizin birinin dediği gibi muz Cumhuriyetidir nasıl olsa Türkiyede parca bozulunca garanti kapsamında tamir edilmezse dava edersen hiç bir şey elde edemiyeceğini büyük küçük her firma biliyor o yüzden atını koşturuyorlar taşları bağlı itleri serbest bir ülkemiz var..Bugüne kadar kimden yaptığı yanlıştan dolayı trilyonluk tazminat alındı ki..
sırf sana güven vermiyorlar diye bilgisayar almamak da mantıksız olur.istersen benm bilgisayarı topladığım sebil bilgisyara bak ama bayilikler veriyor bizzat yeri yok,sincanda ve batıkenttekini biliyorum.ama yine söylüyorum sırf bu yüzden vazgeçmen doğru değil bu sitem ettiğin durum heryerde böyle sadece bilgisayar sektöründe değil...
deveye sormuşlar boynun neden eğri diye oda demiş nerem düzgün ki? misali (sanırım böyleydi)
frkn_uasırf sana güven vermiyorlar diye bilgisayar almamak da mantıksız olur.istersen benm bilgisayarı topladığım sebil bilgisyara bak ama bayilikler veriyor bizzat yeri yok,sincanda ve batıkenttekini biliyorum.ama yine söylüyorum sırf bu yüzden vazgeçmen doğru değil bu sitem ettiğin durum heryerde böyle sadece bilgisayar sektöründe değil...Güven meselesi değil ki herifler ortalı boş bulmuş hırsızlık yapıyorlar.Akrabam simens de dahtım müdürü bugün şans esri konuştum bildiğin bir firma varmı diye yok dedi bide yüzde yetmiş olayını söyleyince şok oldum onu duyunca Avrupada milletin açtığını kullandığını bize veriyor kanıma dokunuyor oralarda böyle bişey yapsınlarda bi görelim o firmayı hoplatırlar.Abi yapacak bişey yok dediğin gibi her şeyimiz böyle bakalım ne zamana kadar böyle gidecek görecez..Bakarım yinede teşekkür ederim yardımcı olduğun için olmadı Almanya'ya önümüzdeki sene gidicem mayıs gibi artık ordan alırım burdan da bir kasa psu alırım şebekeye uysun diye..İdare ederim
deveye sormuşlar boynun neden eğri diye oda demiş nerem düzgün ki? misali (sanırım böyleydi)Son Düzenleme: TRD-8138 ~ 19 Ağustos 2008 02:02
hocam sen iyi hoş söylüyorsunda zaten yazdıgına görede 2 milyarlık mal alıcaksın 1 2 kişinin lafıyla gelenl olarak kötümser bakma olaya biride dicek ki misal sana ya bu adam sanki 60 70 milyarlık mal almış hepside fos cıkıp kazık yemiş ondan bu kadar dertli bu gibi firmalar yüzünden... amiyane bi tabirle...yanlışmıyım şimdi... bu belirtigin firmalarda böyle bir sorun olmaz olamazda ha oldu diyelim sende firmasına götürüp defonu bir ürün olduguna dair söyleyip deyiştirebilirsin bu firmalarda ayrıcalık tanıyıp hemen ürünü deyiştirirler hiç bi kuşkun olmasın zaten binlerce kişi bu firmalardan ürün alıyolar demekki güvenip alıyolar boşamı sen zannediyosun .....Haksızmıyım
HİPNOZUMhocam sen iyi hoş söylüyorsunda zaten yazdıgına görede 2 milyarlık mal alıcaksın 1 2 kişinin lafıyla gelenl olarak kötümser bakma olaya biride dicek ki misal sana ya bu adam sanki 60 70 milyarlık mal almış hepside fos cıkıp kazık yemiş ondan bu kadar dertli bu zannediyosun .....Haksızmıyı
Hocam bir çoğundan ciddi şikayetler duydum basit paketleme şikayeti değil adam gigatek den monitör alıyor 4gün kullanıyor bozuluyor adama göderin diyorlar adam gönderiyor 1gün kargoda geciyor 3gün deniycez diyor sonra adamın geri iade hakını yiyorlar bir temiz..
Bir kere adam beklemek zorunda değil tipini dahi beğenmedim dese monitörü almak zorunda eğer gerçekden disbiritörden almışsa,
gigatekin kaybı olamz çünkü o üretici değil aradaki adam ama ne yapıyor başka işler çeviriyorlar.O yüzden malı alamıyor geri sonuçda bulgaristan dan aldığı malı kime iade edecek.Novaya gelince en az onlardan duydum ama bazen öyle hatalar yapıyolar ki başıma gelir diye almadım ayrıca teknik servisde yeterli değil.Vatana gelince ora büyük gözüksede küçük adamların firması ucuz işler peşinde Vatan dan yine bir mahdur bilgisyar alıyor adamın 1yıl sonra kasa psu bozuluyor teknik servis makinayı 25 gün elinde tutuyor sonra adam sinirlenince biz size farkını verin yeni kasa psu takalım diyor adam makinayı geri istiyor şu anda burda değil diyor sonra zorlada olsa makinasını getirtiyor yani böyle bir sacmalık varmı adamın 3yıl garantili malına dedeği lafa bak farkı ödeyin verelim aynı şey benim başımada gelebilir o zaman ne yapıcam 3 kuruşluk adamlar için milyarlık davalarmı açıcam.Ayrıca bunlar seni tatmin etmediyse şikayetvar.com gir Mavi ve Vatanın milleti nasıl soyduğunu gör bunların yaptığı hırsızlıkdır...Son Düzenleme: TRD-8138 ~ 19 Ağustos 2008 17:25
bende vatandan kesintisiz güç kaynağı almıştım.geçenlerde bir güzel bozdum :) giriş sigortasını yakmışım.neyse bende iyi bilyiorumki vatanı arasam bile bana ürünü göndermemi isteyecekler bu yüzden hiç vatanla muhatap olmadım ve gidip tunçmatiğin teknik servisini aradım bana o sigortayı değiştirisem sorun olmayacağını söyledi ve gittim değiştirdim şimdi çalışıyor.kısacası bu gibi durumlarda o ürünün kendi teknik servisini ararım bilgileri olması açısından, baktımki saçmalıyorlar kendi yaparım o işi zaten...
benım kendı firamam var TEKNO-Z sakarya cad.no:9 kat 4 döner yedi binasının 4 katı maviden vatandan ürün olarak farkı yok sıze sunun garantısınıde verım gıt alcagın bılgısayarı vs. pıyasada arastır en ucuz fıyat garantısıde benden teknık servisi sorun etmeyın gorusme ıcın araya bılırsınız 431 66 31 adım MUSTAFA
TRD-8138Almıycam beyler hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Ortalıkta devlet olmadığı için doğru dürüst firma bulamadık 3 aydır araştırıyorum NOVA,GİGATEK,MAVİ,VATAN alayının....(anladınız siz onu) böyle bişey yok adamı istediğin yere şikayet et denetimsizler devlet yasa uygulamıyor 2milyarlık malzeme alıcaz garantisi yok.Kimiside tam çakal hırsızdan farkı yok piyasa değeri 10liralık şeye 30 lira istiyor gerek yok böylesinin garantisine 2 tane alırım hangisi çalışırsa onla idare ederim..Pes yani bide beyler bize gelen ithal edilen elektronik parçaların yüzde yetmişi açılmış bozuk olduğu tespit edilmiş malların fabrikalrında küçük bir bakımdan ve yeniden ambalajlandık dan sonra gönderildiğini öğrendim nasıl olsa Türkiye şerefizin birinin dediği gibi muz Cumhuriyetidir nasıl olsa Türkiyede parca bozulunca garanti kapsamında tamir edilmezse dava edersen hiç bir şey elde edemiyeceğini büyük küçük her firma biliyor o yüzden atını koşturuyorlar taşları bağlı itleri serbest bir ülkemiz var..Bugüne kadar kimden yaptığı yanlıştan dolayı trilyonluk tazminat alındı ki..Nova ve Mavi Bilgisayar'ı bilemem. Ama Vatan Bilgisayar ve Gigatek bu konuda oldukça iyidir. Yaklaşık 4-5 senedir çoğu parçayı Vatan'dan alırım. Şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. Sadece aldığım PSU bozuktu, onu da sorunsuz değiştirdiler. Bu mesajımı ise Gigatek'ten aldığım sistemimle yazıyorum. Her ikisi de garanti konularında oldukça iyi firmalardır. Ayrıca da her ne kadar devlet takip etmese de yasa gereği en az 2 yıl garanti verilmek zorunda. Ve Gigatek ile Vatan bu konuda oldukça iyidirler. Ben hiçbir sorunla karşılaşmadım. Fakat bir sorunla karşılaşan varsa bilemem.
frkn_uabende vatandan kesintisiz güç kaynağı almıştım.geçenlerde bir güzel bozdum :) giriş sigortasını yakmışım.neyse bende iyi bilyiorumki vatanı arasam bile bana ürünü göndermemi isteyecekler bu yüzden hiç vatanla muhatap olmadım ve gidip tunçmatiğin teknik servisini yaparım o işi zaten...Geçmiş olsun dediğin gibi saçmalıyor koymuş ilkokul mezunu zırvalıyorlar neyse haletmişsin sıkıntı yok o zaman..
ankara daki en iyi pc marketleri mavi bilgisayar ve gold computer dir bide alternatif olarak nt var
MEL-SA BİLGİSYAR NOTEBOOK SERVİSİ VE YEDEK PARÇA
ADRES : YEŞİLIRMAK SOKAK NO:10/2 NECATİBEY-SIHHİYE/ANKARA
TEL: 0312.229.45.59 0312.229.45.60
www.melsabilgisayar.org www.notebookcu.biz www.ankaranotebookcusu.com
her markaya bakıyoruz lcd televizyon notebook teknik servis
Ankara profesyonel Laptop Tamiri Saraç Bilişim olarak laptop tamir işlemlerini garantili ve uygun fiyatlar ile yapmaktayız. http://www.laptoptamiriankara.net/ daha fazla bilgi için Tel: 431 01 44 Acil tel 0533 607 43 45