Ankara'dakilerin ilgisini çekebilir. (Çekmez ama)
WOW TURKEY'den alıntıdır!
Egomu tatmin etmedi mercedes warken ne işim olur man egoyla :D
en azından istanbul'daki ıkarus otobüslerinden iyidir.
şunu düşün düz yolda giderken otobüsün sesinden yanındaki adamın sesini duyamıyorsun
vites değişimi ise tam bir felaket ben her vites değişiminde otobüsten bir parça kopuyor zannediyorum...
Ikarus baba otobüs ya kaç senelik onlar biliyormusun ben küçük emrahın filmlerinde ara sıra görüyorum arkadan geçiyor keşke bunlarda o külüstür ikaruslar kadar kullanabilinse keşke metrobüs aldık mercedes arkadan kopa kopa parçaları geliyor.Daha ne diyeyim ben sözümü iett genel müdürüne bırakıyorum
2010 Model otobüs görmesek inanacağız
Bakında biraz gözünüz gönlünüz açılsın bu saatte.
İzmirdeki 2009 Model Mercedes Benz halk otobüsleri Gerçi sizin EGO kadar fiyakalı değil ama..
Geçen bindim ama modeline dikkat etmedim. Yeşil olanlara değil, HP-Tubos'un dediğine. Otobüsün içi eskiden bildiğimden farklıydı ama hiç model falan aklıma gelmemişti. Normalde dolmuşu tercih ediyorum. Bu arada klima var evet. Otobüs camlarında pencere yoktu, sadece camın tepesindeki tavan kaplamasının kenarından hafif hafif esiyordu. Ben de açık yer yok, bu serinlik nerden geliyor diye bakıyordum ki klimaymış.
Bunlar 73 model olması lazım... garip ama kızılay-- gop hattında bu otobüslerden kullanılıyor...O hatta neler kullanılmıyor ki :)
Konutkent civarını yenilediler allahtan.Darısı Gop'a :)Ben abidinpaşada oturuyorum.Bizim otobüsler yeni versiyon hep.heyoww:p
Gerçi ben külüstür Ankaray'ı tercih ediyorum.
hehehehe o döküntü 302 ler yeni kasa 302 s lerden daha sağlam zonguldakta okurken bitane vardı hediye etmişler belediye ye sakaryadan :D 302s yeni kasa amcam yokuş çıkarken döşemeye kadar gaza basıyodu otobüs çıkmıyo bide içeride balata yanığı kokusu komedi yaw :D ama eski 302 ler çıkmam demiyo. esk de yarım otobüs var man yeşil :D arıza yaparsa hemen 302 koyuyolar :D lazım arada 3-5 tane :D
İzmirde oturuyorum wowturkey e bende üyeyim ordada büyük tartışmalar çıkıyor mercedes,BMC,volvo arasında koyu mercedes fanatiğiyim :).Bu araçlar hoşuma gitmiyor izmirde özel firma olan izulaşta 1 adet bu araçtan var 2002 yılında alındı 2010 girecez nerdeyse kaç yıldır araca değişiklik yapmamışlar bu araca yeni bir makyaj gerekiyor.
Birde mercedes farkını gösteryim bizim semte çalışan otobüslerden biri :)
Bunlarda benim çektiğim fotolar :)