Herkese merhaba,
Xbilgisayar.com dan cd writer almak istiyorum.Ama bu firma hakkında hiç bilgim yok.Sanırım Ankara Kızılayda faaliyet gösteren bir firma.xbilgisayar.com dan alışveriş deneyimi olan yada firmayı tanıyan varmı güvenilirmi Bilgisi olanlar lütfen acil (ürün şu an indirimlide) cevaplarsa sevinirim.
Teşekkürler...
Ankaralı arkadaşlar,internet kurtları
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hangi cadde bellimi adres varsa kızılaya inince bakarım
Bi arkadaşım xbilgisayar.com dan alış-veriş etmişti. Sanırım LG monitör almıştı ordan ve bana xbilgisayarla ilgili bi sorundan hiç bahsetmedi Ayrıca bu firmanın reklamını sürekli dergide falan da görüyorum.Muhtemelen güvenilirdir ama tedbiride elden bırakmamak gerekio bu konularda
valla kusura bakma foruma uzun zamandır girmiyorum onun için mesajını yaklaşık 1 ay sonra cevaplamış olucam belki den sen çoktan xbilgisayara gitmiş olucaksın..
bundan 6-7 ay önce anakartım yandığında araştırıken xbilgisayara gitmiştim..satış yeri mithatpaşada..gayet güzel bi yer ordaki personel bayailgilendi ürünlerle ilgili açıklamalarda bulundu..çok da kaliteli ürünler getiriyolar...biraz pahalı biyer gibi geldi bana ama güvenilir olduğunu düşünüyorum...tabi şimdi bi de sen kontrol et ben ii derim sorun çıkar benim kulağım çınlamasın...
herkes kendine çok ii baksın
Merhabalar,
Bahsettiğiniz bilgisayar firmasıyla ilgili bildiğim en ufak bir bilgi yok. Ancak bildiğim %100 güvenli alışveriş siteleri var. Maksat ürün çeşitliliği olsun diyorum. Umarım faydalı olur.
Bu arada hepsiburada.com'dan aldığım bir ürünün 9 ay sonra arızalı olması nedeniyle ücreti hesabıma geri yatırıldı tam 9 ay sonra...
Saygılar,
Green