Başlıktaki gibi bakalım kim kazanacak?
[ANKET] BC2 Vs. Call Of Duty MW 2
valla ben cod modern warf2 yi bitirdim çokta iyi değildi
En kısa zamanda bad company 2 edinin beraber oynarız yeni pc gelince
bad company 2 + vietnam kesinlikle BC 2.
tabii ki takım oyunu vs isteyen için bu oyunları tavsiye ediyorum bireysel olarak haldır huldur dalcaksanız pek strateji olmadan Cod dha iyi bir tercih olur.BC2 de medic engineer vs birsürü sey var..call of daha basit bc2 ye gore.
Evet battlefield 2 den beri bir takım oyunu hakim orda 64 kişi ile online oynarkan wake island adaya çıkmak için yaptığımız türlü stratijiler falan...tadı damağımda kaldı.Şimdi BC2 bunu bize 32 kişilik haritalarda sunuyor ama bu sefer askerler daha büyük:D
Call of Duty Muhabbeti:Bina bi sniper var!
Bad Company 2:Hangi bina:D(destruction vol 2)
abi valla benim net iyi olsa bugün bulucam ooyunu ama kötü ping çok yüksek benim cod4 serverlerine giriyorum ama çok donuyor ne yazıkki.
Hangi internet sağlayıcısıi kaç bit?
vodofone 3g ama gprs cekiyo 25 kb indirme hızı ping 300 -400 arası sorunum ping gene de oynuyorum cod4 online eğlenceli.
Normal internet kullansan daha rahat edersin niye 3g?
Call Of Duty Sadece Senaryosuyla Bile BC 2 yi ezebilir bence özellikle son eL beni bitirdi.:)
BC 2 yi de oynadım fakat bence MW 2 ve Black Ops Grafikleri Daha İyi
Yinede Zevkler Tartısılmaz
İlerde internet için telefon mecburiyeti kalkıcak ama ne zaman belli değil.
Edit:İmla
inşallah galiba uydudan sağlanıcak bildiğim kadarı ile ama genede fazla hızlı olmaz gibi geliyor
inşallah galiba uydudan sağlanıcak bildiğim kadarı ile ama genede fazla hızlı olmaz gibiBizimburda super online fiberoptik var ama öküz gibi moden getiriyo mallar sonra kim alır,...
Şu TTNet fiberoptik internet tarifesi çıkarsa fiyatı 60 lirayı geçmese anında geçrim tabi kotasız:D
Hee bide moden küçük olacak tabi...
Forum TTNet'ten memnun olan tek kişim benim bu arada