xmenevrengame,muzik,surf,msn gibi takılıAynen ++game
Anket: Bilgisayarda Neler Yapıyorsunuz ?
- 1
- 2
merve_mervezaman bogazlıyorum:)Bu deyimide ilk defa duydum,"zaman boğazlamak".
Okulda sürekli bilgisayar , evde sürekli bilgisayar... bi aşamadan sonra sıkıyo ama genelde ya müzik dinlerim oyun oynarım ResHacker ile bişiler kurcalar bozarım :))
Chip de çok online olurum ama :) pek bişi yazmam , daha dogrusu üşengeç olmamadan dolayı ileri gelen bi hareket.
Mustafa@PCBu deyimide ilk defa duydum,"zaman boğazlamak".kalıplasmıs kelimeler yerine farklı cümlerleri kullanmayı seviyorum..
mustafa bu duydugun daha ne ki
Bilgisayarda genellikle ödev yapıyorum
merve_mervekalıplasmıs kelimeler yerine farklı cümlerleri kullanmayı seviyorum..zaman bogazlamanın dışında, "geyik yapıyorum" maddesi de güzel olur aslında.
mustafa bu duydugun daha ne ki
1- Müzik (15 GB' lık bi arşivim var müzik dinlemeyi seviyorum işte xD)
2- DVD (Sadece bilgisayarda kayıtlı olan 25-30 DVD var özellikle aksiyon xD)
3- Surf (Sabahtan akşama kadar nette takılabilirim boş olursam)
4- MSN (Manitayla konuşuyorum gına geldi artık xD)
5- Arada sırada PES oynuyorum ÖSS olduğu için oyun oynayamıyorum artık...
Hiç hesaplamadım hesaplayalım hemen:
İş günlerinde Saat 9-19: Program ve tasarım üzerine = 10 saat
Eve 20:30 gibi anca geliyorum saat 23 - 02 arası yatıyorum = ortalama 5 saat
Toplam=15 saat PC Başında.
24-15=9 saat kalıyor.
işe giderken yol artı öğlen izni=3 saat
9-3=6 saat ortalama uyku.
Bilgisayar ise 7/24 açık :D Download.
PC de aklıma gelen herşeyi deniyorum yada yapıyorum.
Selçuk abi ne zaman geleceksin Gün yüzüyle görmek isterdim. Bu haftaysa kaçırdık seni. Gelecek haftaysa görmek isterim. Bir çayımı kahvemi içmeye beklerim çalıştığım şirkete. ;)
JADEX lütfen ama HackerCesura ayıp olacak...
pcyi biçok yönüyle kullanabiliyorum.film,müzik,oyun,nette zaman geçirme gibi klasikleri zaten herkes yapıyo ben de yapıyorum.bunun yanında daha çok CAD/CAM programları,mühendislik tasarım programlarını çokça kullanıyorum gün içinde.bu gibi işleri laptopta gerçekleştiriyorum.masa üstü ise full download için ya da yeni windows,yeni program ve aklıma takılan testleri gerçekleştirmek için kullanıyorum.
muzik , msn , chip , mynet haber , facebook , Chip , film ,ödev (bol bol site yapıoz bu aralar) ,Ve oyun .. hayat boş sanki benim için.. bunlardan başka yapacak birşey yok pcde yapacak .. geri kalan zaman okul, gezmek vb şeyler..
- 1
- 2