Arkadaşalar güzel bir anket açıyorum.Anket sorum şu:
İlk aldığınız bilgisayar oyunu?Kaç sene önce(Hatırlıyorsanız)
İlk cevap benden olsun 2004 yılının temmuz yada ağustos ayında fifa 2004 ve corvette almıştım.
Arkadaşalar güzel bir anket açıyorum.Anket sorum şu:
İlk aldığınız bilgisayar oyunu?Kaç sene önce(Hatırlıyorsanız)
İlk cevap benden olsun 2004 yılının temmuz yada ağustos ayında fifa 2004 ve corvette almıştım.
dune 2000 yılı belli sonraki fifa 2000'di
gerçeği söylemek gerekirse hatırlamıyorum
fifa 98 arkadşın bilgisayrında sonra kendiminkinde midtownmadness ve fifa 2002 word cup
ben ilk Fifa 99'u almıştım...
Kendi bilgisayarım değildi ama ne yaparsın...
saygılar...
ilk oyunumu ortaokulda (1988-89 gibi)commodore 64 için almıştım. 5"'lik disklerde alıyodum o zamanlar hala durur. ara sıra açar oynarım. Ama hangı oyun dersen boulder dash bide bir oyundu..
lord of the rings:return of the king(hala oynuyorum:) )
2003 nfs hot pursuit
oyunlarda ilk gıcık olduğum şey:
asus geforce4 mx440 64 mb 8x agp ekran kartımın prince of persia (the sands of time) oyununu çalıştırmaması (geforce 2ler çalıştırıyodu. Daha sonra da aldığım x1300pro'nun bilgisayarın altını üstüne getirmesi. Bu konuda bir başlıkta ben mi açsam ne
bnm harry potter and the sorcerers stone du:D
Delta force bide test dire 5 die hatırlıorum 2000-2002 arası bi yıldı ama :d
2000 ylında robocop u almıştım bayağı heyecanlıydım yüklerken
1998 yılında Megaman X4. O zaman 1. sınıftaydın. Bitirememiştim. Yakın bir zamanda oyun indirip bitirdim.
"Need For Speed 2" senesini hatırlamıyorum ama windows95 uyumlu yazıyor,95-98 arası bi tarihte işte...vay be "cyrix 486 DX2/80" ne takozdu be 8Mbram 1MB ekran kartı
tarihini hatırlamıyorum ama ilk fifa 98 almıştım,hatta buraya yazmadan once o hareketleri ozledım oyunu ındırdım internetten tekrar :) ey gidi gunler neydi o ctrl e ve d ile yaptıgım hareketler attıgım goller :)
valla anket ilginç...güzel olmuş...ilk aldığım oyun fifa 98 di...ne günlerdi ya!!!
İlk oyunum Turok 3 idi o zamanlar gece oynarken çok korkmuştum bi daha da gece oynamadım
FİFA WORLD CUP 98 İ ALMIŞTIM HALA ÖZLÜYORUM:((((((