Arkadaşlar Sizce Türkiye'nin Şu Anda Gösterilen En İyi Polisiye Dizisi Hangisidir?
Anket --- En İyi Polisiye Dizisi
Arka sokaklar , Yerini almış bir dizidir. Behzat Ç. iyi bir çıkış yakalasada Arka sokaklara pek rakip olamadı gibi :)
Bence Behzat Ç Arka Sokaklardan Daha Gerçekçi Bir Dizi..Zaten Bunu Herkes Söylüyor.Eve Girerken Ayakkabılarının Çıkartılması..Bu Bir Ayrıntı Ama Gerçekçiliğe Önem Katıyor..Fazla Boş Muhabbetin Olmaması..Rollerin Çok İyi Oynanması..Küfürlerin Gerektiği Yerde Kullanılması..
Sizde haklısınız aslında, ancak şahsen ben seyrederken zevk alıyorum gerçekçi dediğiniz gibi ama bağımlılık yapmadığı için hala arka sokaklar favori..
http://www.youtube.com/watch?v=_P7_jSDF9yw
The Streets of San Francisco Theme 1972 - 1977
bence adanalı
San francisco sokakları diye bir polisiye bir dizi vardı eskiden.1985 yılıydı zannedersem,ben 5 yaşındaydım o senede:)Baya sürdü o dizi ama önemli olan tarafı,Türkiye'ye ilk polisiye dizi olayını tanıtan bir yanı olmasıydı.Bizim dizileri pek beğenmiyorum ben işin açığı.Yakın zamanda da Cnbc-e dizilerini izliyordum ama onu da bıraktım son 2-3 senedir.Bak polisiye seviyorsan CSI New york var benim bildiğim,baya sağlam bir dizi yani.Hala oynuyormu ama bilmiyorum:)