Sizce Windows 7 de nasıl çalışıyor?
A)Oldukça iyi
B)Fena değil
C)Kötü
D)Yüklenemiyor
Sizce Windows 7 de nasıl çalışıyor?
A)Oldukça iyi
B)Fena değil
C)Kötü
D)Yüklenemiyor
E) vistadakinden bir fark göremiyorum
A)
saf herif vistadaki ne bari onu yazsaydın(not.aşağılama içermemektedir)...
Mirror's Edge yukledim ve sorunsuz oynayabildim ...
FatturA)saf herif vistadaki ne bari onu yazsaydın(not.aşağılama içermemektedir)...
C kötü pes 2009 kurdum xp gözünü seveyim . yada win7 nvidia ekrankartı sürücüsündende kaynaklana bilir son sürümünü yüklememe rağmen kastı
:D
A)Oldukça iyi
sorunu olan sadece konuyu açan arkadaş sanırım : )
Xp nin performansını alamasakta oyunlarda iyi işlemcimizi fazla yormuyor ancak xp kadar olamıyacak eminim...
Daha kullanamadım ama bu kadar kişi A diyorsa öyledir :) Yalnız umarım Vista'nın ilk çıktığı zamanlarda olduğu gibi oyunlarda yaşanan sorunlar yaşanmaz.
https://www.chip.com.tr/blog/osma ... i-dusurun_3883.html
bu link içerisinde şunlar anlatılıyor, muhakkak birisinden birisi işinize yarar.
1.oyunlara girince , ram kullanımını ve görsel efektleri devre dışı bırakırsanız ,daha iyi performans alırsınız..
2.bilgisayarınızın artık dosyalarını siler ,sisteminizi optimize eder.
3.güvenlik de sorun olup olmadığını görürsünüz , engelleyebilirsiniz
4.kısayollarınızı düzeltir.
5.internet hızınızı azda olsa arttırır..
6.disk kontrolü,disk temizleyici ve disk birleştirici gibi seçenekleri vardır..
7.kayıt defterinizde gerekli düzenlemeleri yapar.
8.sürücülerinizi ve sisteminizi yedeklemeyi sağlar..
9.sisteminizi kontrol etme seçeneği vardır..
10.ie niz hakkında çok seçenek sunar..eklentileri direk siler ,başlangıç sayfanızı değiştirir v.s
11.sisteminizi geri yükleme seçeneği ile geri yükleme noktası oluşturur ve geri yükleyebilirsiniz..
12.program ekle/kaldır da kaldıramadığınız programları kaldırabilirsiniz.
ve daha sayamadıklarım var..bu kadar özellikler yeter artar , daha fazlası için linke tıklayın :)
tabiki A. da anket yapsaydın konu yerine. yani oylamalı olan. yeni anket kısmından.
aslında bu cevaplardan anket yapsa bile anketin sonucu belli dğil mi :)
herkes A diyor..
yani. bende de oyunlarda belirgin performans artışı oldu. oyunu zehir eden teklemeler donmalar bayaa kesildi.