her şetin gerçeğini zaman kendisi gösterecek tartışmaya gerk yok gelen gideni aratır ama giden de gelenin yerini tutmaz
Anket Windows XP - Windows 7'yi geçebilir mi?
emrah33Hayır birde sanal pc'de denerseniz perfomansın nasıl olduğunu göremezsiniz. İllaki normal kurulum şbiz burda zaten normal kurulumdan bahsediyoruz
Susambiz burda zaten normal kurulumdanSizin için söylemedim zaten. Virtual pc de yazılım deneyen arkadaşlar için söyledim
xp ii bir işletim sistemi olabilr, fakat elbette zamanı gelince onun da sonu gelecektir
urkatatxp ii bir işletim sistemi olabilr, fakat elbette zamanı gelince onun da sonuEvet haklısın. Birde Windows'un gelişim süreci kaleme alınsa baya bi kalın ansiklopedi olur herhalde. Nerden nereye...
B) hayır xp bir efsane
çünkü kullanıcıların çoğunun sistemler o kadar ii değil hala 512 mb ram ve FX5200 ekran kartı kullananlar var böle olunca win7 gene en az 1-2 gb ram ister çoğu kişi de tam verim alamaz gene xp ye geri döner
Hem
A)Evet. Görünüşe göre Windows 7 Xp'yi tarihe gömecek.
Hem
B)Hayır. Xp bir efsane...
tabiki (A) ama çoğu arkadaş şu ön yargıdan bi vazgeçemediler vista xp den kat kat hızlı ve güzel benim hem laptopumda hemde masaüstü pcm de vista var gayet memnunum
ya vista zaten xp yi geçeli çok oldu.win7 hayli hayli geçer.512 mb ram+15 gb hdd ile çok rahat çalışıyor.1 gram kasma yok.ayrıca bunu vista altında sanal pc ile çalıştırıyoru.vistada da kasma yok.
xp kullanışlı olduğu için 7 nin bi etkisi olmaz vista gibi ayrıca pc geçen 5 yıl içerisinde çok fazla yaygınlaştı ve bu geçen 5 yıllık dönemde Xp kullanılıyodu herkes alışmış vazgeçemezz
XP BİR EFSANE ÖLÜMÜNE XP YAŞASIN YILBAŞI..
Windows 7'yi arkadaşımda gördüm dün...
Bence XP diye bir şey kalmayacak 2010 başında... Kalırsa da dinazorlara kalır. Hani hala 98 kullananlara
vistayla başlayan kötü gidişat 7'ile ne olur bilmem ama şurda gerçek bişey var en başarılı ürün xp oldu. Hani bir ata sözümüz vardırya.
(yiğidi öldür hakkını yeme)
diyeceğim o xp ayrı bir yeri var bu kadar sene kahrımızı çeken ve hiç bir şekilde nazlamayan 7-8 yıllık bir işletim sisteminden bahsediyoruz bence kral'lık tahtını fazlasıyla hak ediyor.
bence geçemez..en azında geçse bile 2 seneyi bulur yani xp ye devam..
XP bir efsane olarak devam eder ama Win 7 herkesin beğenisi kazanacak bir işletim sistemi olacak bence. XP'nin hızını Vista'nın daha gelişmiş bir görselliğini taşıyacak gibi görünüyor
A)Evet. Görünüşe göre Windows 7 Xp'yi tarihe gömecek.
yani vista 512 mb ram kaplıyor windows 7 de en az 512mb-1024 mb ramda yer
kaplayacağından bence xp SERİ KATİL!
öncelikle surası var vista mı xp mi derseniz xp nin yuzune bile bakmam? neden sene 2001 2002 lerde 128 ramli bilgisayarlarımızı 6 8 gb hdd li makinelerimizi ve bu makineleri kullanan insanların xp hakkında yaptığı yorumları çabuk unuttuk sanırım. çift çekirdek veya dört çekirdek makine kullanıyorsanız xp32 bit sizin için yetersiz kalacaktır. Çekirdek kullanımı < vista. Vista çok ram kullanıyormus. Peki abi benm ferrarim war şimdi çok benzin yakıyor diye kötü araba mı? hayır görsellik kullanım rahatlık kullanıcıya yönelik konfor ve kullanım rahatlığını neden yabana atıyorsunuz. Birşeyleri kullanmak istiyorsanız birşeylerden taviz vermeniz gerekir. ben lisanslı vista kullanıcısıyım yaklasık 1.5 yıldır veya 1 yıldır makinemin 1 kere takıldığını veya gereksiz yere hata verdiğini görmedim. Aynı makineye bazen xp kuruyorum 1 hafta sonra çöküyo? amacım xp yi kötülemek değil kesinlikle 5 yıl kullandığım sistem ama keske 5 yıl önce vista olsaymış sorun yok hata yok takılma yok beklemek yok. Xp ve seven kıyaslaması ise sevenin vistanın daha guncel ve basarılısı olarak düşünürseniz xp artık herkes tarafından yenildiğini kabul ettirecektir. Teknoloji bu arkadaşlar her gun daha yeni daha güzel. Vista için kusura bakmayın ama 512 mb veya 1 gb ram ile kullanıyorsanız diyecek sözüm yok. Xp her zaman iyidir o makine için.