XP BİR EFSANEBİR
Anket Windows XP - Windows 7'yi geçebilir mi?
windows7 ,xp efsanesine son verdi , veriyor ,verecekte : )
xp den hızlı , xp de ki güncelleştirmeler 4 saat sürüyor , windows7 de ki ise 5 dk , xp den daha kolay kullanımı var (bilgisayarı hayatında ilk kez gören biri bile rahatlıkla kullanır), windows defenderi sayesinde bilgisayarı güvenli tutuyor , görev çubuğunda ki işlem merkezinde ise bilgisayarın performansını , sorunlu aygıtları , sorunlu aygıtların çözümünü , herşey var orada..xp de ki gibi bi gün hızlı bi gün yavaş değil daha stabil..xp de ki gibi usb falan takınca okumamazlık yapmıyor...
......
en güzeli 98 SE,, işyerinde birkaç pc de kurulu, o pc leri kullanırken acaip keyif alıyorum :)
XP zaten tarihe gömülmemiş miydi?
valla vistayı ne yaptılarsa da kullanıcıya seviremediler,bilgisayarı kasması,çokram harcaması vs.win 7 de böyle olursa xp ezer yine tabi ki de
Buna biz önyargı diyoruz..
__
Windows 7'nin Pre Beta
Pre Beta Halka açıkmıydı önce bunu tartışmak lazım....
___
A)Win 7 Daha da iyisini hakediyor.....
win7 sanıldığı kadar hızlı değil pc açılırken kapanırken sürekli yazılar değişiyor hızlıymış hissine kapılıyorsunuz win7 vistanın süslenmiş hali ayrıca win7de 9 sevicehost çalışıyor xpde daha az pcniz nekadar iyise zaten hızlı olur ayrıca ben hız falan göremedim
XP kalmadı ki artık. XP'nin sunduğu özellikler Vista'nın bile yanında sönük kalırken Win 7 XP'ye kök söktürecektir. Hem neden bu kadar muhalefet oluyor ki? Mac Os X 10.5 var, 10.6 çıktığında herkes ona terfi edecek. Niye insanlar Windows kullanırken çok büyük bir değişiklik varmış gibi davranıyorlar ki? Sanki dünya yıkılır bunu değil de başka birini kullansalar...
Cevabım B. Windows XP daha hızlı, sistem gereksinimleri daha az. Hatta Windows 2000 bile, Windows 7' den daha iyi. Ben Windows Vista Home Premiium kullanıyorum ve bilgisayarım yavaş açılıyor. Lisanslı olduğu için silmek istemiyorum.
bence chrome os en iyisi win 7 den daha iyi