SİZCE SENARYO VE OYNANILABİLİRLİK BAĞBINDAN EN ZEVKLİ OYUN HANGİSİDİR?
Bildiğiniz gibide en fazla 15 yanıt eklenebilir!
half - life yok ve nfs var
ben gidiyorum...
darksiders prototype batman darkness mass effect 3 dirt 3
Syndicate alan wakeKingdoms of Amalur Reckoningskyrim shang 2 AC revelations TDU2 far cry sniper ghost warior
Saints Row The ThirdHomefront lost planet 1-2 civilization 5 shogun 2 L.A noire anno 2070
Lord of the Rings War in the Northwarhammer 40k space marine
BUNLAR YOK BENDE YOKUM
tam gidiyordum ki dirt seven birini yakaladım:
darksiders prototype batman darkness mass effect 3 dirt 3dirt oynayan biri olarak nfs yi saçma buluyorsun değil mi ?
Syndicate alan wakeKingdoms of Amalur Reckoningskyrim shang 2 AC revelations TDU2 far cry sniper ghost warior
Saints Row The ThirdHomefront lost planet 1-2 civilization 5 shogun 2 L.A noire anno 2070
Lord of the Rings War in the Northwarhammer 40k space marineBUNLAR YOK BENDE YOKUM
dirt yokken hot pursuit iyiydi seviyordum
ama dirt 2 yi oynayınca tüm nfs oyunları basit mantıksız, ileri ok yönüne bas git hiç bir şey gerçekçi değil ne araçtaki sallanma ne de kontrol çok kolay geliyor oysa araç kontrol etmek o kadar kolay değil. dirt ilk oynayana çok zor gelir ama sonradan zaten olması gereken bu deyip seversin. dirt 2 yi bitirdim. rally yarışları çok iyiydi. dirt 3 de dirft-gymkhana falan eklenmiş müthiş olmuş arada açar oynarım.
Play Station 2'de God Of War oynadığım günü hatırlıyorum..
şimdiye kadar hiç bu kadar uzun oyun oynamamıştım..God Of War oyununu kesintisiz tam 12.5 saat oynadım..2. olarak GTA 4 oyununu tam 8 saat kesintisiz oynayabildim..
Hem kendi rekorumu kırdım hemde bütün playerlerin...
O günden sonra simdiye kadar günde en fazla 2-3 saat oyunlarda takılıyorum..
God Of war oyununu nasıl o kadar oynayabildim hala unutmuyorum..
Play Station 2'de God Of War oynadığım günü hatırlıyorum..yaşaman bir mucize.. git kurban kestir..
şimdiye kadar hiç bu kadar uzun oyun oynamamıştım..God Of War oyununu kesintisiz tam 12.5 saat oynadım..2. olarak GTA 4 oyununu tam 8 saat kesintisiz oynayabildim..
Hem kendi rekorumu kırdım hemde bütün playerlerin...
O günden sonra simdiye kadar günde en fazla 2-3 saat oyunlarda takılıyorum..
God Of war oyununu nasıl o kadar oynayabildim hala unutmuyorum..
O listedeki oyunların hic biri konu ve sürükleyicilik olarak cryostasis ile yarısamaz bence cok baska bi oyun sonuda süper film gibi oynamıstım oynadıgım en iyi 3 oyundan biridir ingilizce bitirmistim türkçe yaması cıktı mutlaka deneyin menü müziğinde kendine bağlamaya baslıyor oyun sizi :D .
O listedeki oyunların hic biri konu ve sürükleyicilik olarak cryostasis ile yarısamaz bence cok baska bi oyun sonuda süper film gibi oynamıstım oynadıgım en iyi 3 oyundan biridir ingilizce bitirmistim türkçe yaması cıktı mutlaka deneyin menü müziğinde kendine bağlamaya baslıyor oyun sizi :D .okinkurt, bu oyunda mı korkulu :D
Korkulu ama direk konuya baglıyo seni oyunu güzel yapan sey zart zurt düsman cıkmaması oyuncuyu sıkmıyolar haldur huldur diğerleri gibi sistemi yenilersen dene mutlaka ama harbi cok ağır oyun crysis dan felan agır anasını ağlatıyo makinanın :D