Başlıktada belirttiğim gibi anlamadığım şeyler oluyor. Bilgisi olan arkadaşların biraz anlatmasını ve bana fikir vermesini rica ediyorum.Olay kısaca şöyle;
E-gold adlı bir sitenin üyesiyim bu sitede online para transferi yapabiliyorsunuz. Çok büyük olmasada bende bazı trasferler yapmıştım şimdiye kadar hesabımdada bir miktar para vardı. Dünde yine bir trasfer yaptım bir hesaba ama sonra baktığımda hesabım sıfırlanmıştı. Hesap özetleri bölümüne baktığımda ben işlem yaptıktan 1 dakika sonra başka bir hesaba hesabımdaki kalan paranın tamamının aktarıldığını gördüm. Tabi para gittikten sonra geri alma gibi bir bölüm olmadığı için sonuçta giden para için yarım yamalak ingilizcemle iletişim bölümüne bıraktığım mesajdan başka birşey yok elimde şu an. Benim merak ettiğim şey bu nasıl gerçekleşmiş olabilir. Bilgisayarıma geçen günlerde Avast!4 Home Edition kurmuştum ve aktif olarak çalışıyor. Acaba avast yeterli değil mi başka programlar mı kullanmam gerekiyor. Beni bu konularda aydınlatırsanız ve bir daha böyle bir olay yaşamamak için almam gereken önlemler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden sonsuz teşekkürler.