arkadaşlar merhaba...
benim sizlere sormak istediğim şey şu;
arkadaşlar,internet cafeden windows 98 işletim sistemi kullanarak download yapıyorum.yaptığım bu downloadları USB Flash disk'e atıyorum.
evdeki bilgisayarıma takıp yüklemeye çalıştığımda ya dosya bozuk ya da virus uyarısı alıyorum.dosya bozuk olabilir onu anlarım ama,Kaspersky'ın resmi sitesinden indirdiğim dosyalarda bile virus uyarısı alıyorum.
diyelim ki indirdiğim dosya bozuk,o zaman neden başka dosyalarda bu uyarıyı almıyorum?
kaç günden beri bu sorunla boğuşup duruyorum.XP'de "Donanımı Güvenle Kaldır" olayı bildiğim kadarıyla Win98 de yok.bende mecburen bilgisayarı kapattıktan sonra USB Flash diski söküyorum.acaba bundan olabilir mi?
yardımınıza ihtiyacım var,ve yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
anlamsız bir sorun...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Yıllanmış Üye
130 mesaj
arkadasım o bu sorunu dıger bılgısayarlarda yapmıyor dedıgın o dıger bılgısayarların O/S lerı XP mı eger oyleyse sen anladın benım ne demek ıstedıgımı
Yıllanmış Üye
521 mesaj
İnternet kafeden indirdiğin dosyayı evdeki bilgisayarına yüklemek istiyorsun ha? Helal olsun,iyi cesaret walla:)
İşletim sisteminin 98 veya XP olması dosyayı açmasına engel olmaz.Eğer virüs yoksa ve dosya sağlamsa açar her türlü.Muhtemelen internet kafenin bilgisayarında virüs var,o virüs de flash diskindeki dosya aracılığıyla bilgisayarına bulaşmış.Sana tavsiyem en az iki antivirüs ile güvenli kip'te virüs taraması yaptır...