arkadaslar internette goruyorum bazi sitelerde insanlar iste bir sorun icin yardim etmek amaciyla cok guzel videolar hazirliyorlar boyle baloncuk icinde ne yapmasi gerektigi yaiyor tikladiginda clik sesi veriyor arkaya muzik koyuyor bende oyle bir video yapmak isityorum ama hangi programi kullana bilirim yardimci olurmusunuz?
Anlatim videosu yapmak
demo builder diye bi program vardı ondan yararlanabilirsin
kendi sitesinden bi örnek : http://www.demo-builder.com/samples/screensaver.html
iste kastettigim boyle progragramlardi daha gelismislerini bilen varsa soyleyebilir
Fazla kullanmış değilim ama Snagit diye bir program vardı. Sanırım onunla yapabilirsin...
snagit daha degisik bir program gibi gozukuyor ben ilk verilen demo builderin daha kullanisli olanini istiyorum
bu goruntude yolladigin sueyin kalitesi cok dusuk degilmi?camtasia ya bakiyorum simdi tesekkurler hepinize
ses ve görüntü istiyorsanız camtasia diyorum. sagnit kullanıyorum ama sesle ilgili sorunlar var.
ancak bilmelisiniz camtasia farklı bir formatta kaydediyor bunun piyasada kullanılması için değiştirilmesi (convert) gerekiyor. buda zaman alan bir işlemdir.