Anlayamadığım Bir Sorun !!!

AnathemaXinX
19-10-2007, 21:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Merhaba Arkadaslar.. Bnm Bilgisayarımda Herhangi Bir Sorun Yoktu Fakat Bu Aralar Virüs Programım Tarama Yaparken Veya Birsey Yuklerken Ve Buna Benzer Seyler Yaparken Direk Kendini Kapatması Beni Suphelendirdi. Acaba Bir Parca Cokmu Isınıyor Diye Tek Tek Baktım Parcalara.. Ekran Kartım Normal, Islemci Iyi Sogutuluor, Sadece Anakart Uzerindeki Kucuk Fan Biraz Sıcak Ama Oda OLması Gerektigi Kadardır Sanırım.. Acaba Guc Kaynagı Verimini Kaybetmis Olabilirmi Ben Bundan Supheleniyorum Ama Ya Sorun Bu Degilse Bosunada Guc Kaynagı Satın Almak Istemiyorum... Fikirlerinize Ihtiyacım Var Simdiden Cvp Veren Herkese Tesekkurler...

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 19 Ekim 2007 22:01
fattik
21-10-2007, 00:12   |  #2  
Yeni Üye
37 mesaj

acaba harddıskınde sorun olmasın?? aşırı ısınma gıbı? cunku vırus tarama olsun, program yükleme olsun en cok harddiski çalıştıran işlemler..bence arkadaşından bir harddisk al dene.. ramleri de kontrol et gerekirse yerlerini değiştir..bazen işe yarayabiliyo :)) ama harddiskin aşırı ısınmasından olabilir...

Z1mBaBwE
21-10-2007, 10:35   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

aynı şey bendede oluyordu eğer kaspersky varsa taratma yaparken makinaya res attıra biliyor bazen

AnathemaXinX
21-10-2007, 15:00   |  #4  
OP Taze Üye
5 mesaj

Yalnız Soyle Birsey Var Sadece Kaspersky Ile Alakalı Bir Sorun Degil Bu, Bazen Reset Attırabiliyor Demissin Ama Bu Her Zaman Olmazki Program Yuklemesi Yaparken Bile Reset Atıyor Pc.. İslem Yogunlugu Fazla OLdugu Zaman Bu Durumla Karsılasıyorum.. Ama Sunu Ogrenmek Istiyorum Pek Bir Bilgim Olmadıgı Icin ; Sistem Parcaları PC Acıkken Islem Yogunluguna Baglı Olarak Daha Fazla Guc Tuketebilirmi Yoksa PC Acıldıgı Andan Itibaren Ne Yaparsan Yap Aynı Gucumu Tuketirler... Bunun Yanıtını Alabilirsem Sorunun Power Supply'da Olup Olmadıgını Anlayabilirm
Tesekkurler

AnathemaXinX
21-10-2007, 15:01   |  #5  
OP Taze Üye
5 mesaj

Bu Arada Yukarıda Yanlıs Yazmısım Reset Degil Direk Kapanıyor PC...

AnathemaXinX
21-10-2007, 17:50   |  #6  
OP Taze Üye
5 mesaj

Arkadaslar Sorunum Power Supply Yuzunden Oluyormus.. Sizinde Basınıza Bu Tur Seyler Gelirse Power Supply Konusunda Biraz Daha Titiz Olmanızı Tavsiye Ederim..
Bilginize Tesekkurler...

Mustafa Akın
21-10-2007, 21:51   |  #7  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

"Düzelt" tuşunu duymuş muydun?