bilgisayarım anlık donmalar yapıyor windows xp işletim sistemi kullanıyorum
sistem özelliklerim core quard işlemci 4 gb ram 1 gb ekran kartı ndn olabilir acaba
Anlık donma
İşe başlangıç programlarınızdan başlayarak toplu bir temizlik yapmanız gerekir. Gereksiz her uygulamayı, dosyayı kaldırın. Mesela işe tuneup2009, ashampoo win optimizer 6 ve ccleaner ile başlayabilirsiniz.
saçma değil !
ne saçma bir cevap yardımın böylesini yeni görüwindows 7 xp den kat kat hızlı ve bir çok yeniliğiyle xp den daha iyi olduğunu ispatlıyor..windows 7 kurmayıp xp ye nedensiz devam eden kullanıcılar kesinlikle hata yapıyor...donma sorunlarını da windows 7 de yaşanmıyor..en azından xp den daha az yaşanıyor !
+
konuyu açan arkadaşın 4gb ram i var !
hero hata yaptıysa 64bit önermediği için yaptı diyebilirim..+ 64 bit i öneren de yok .. !
windows 7 64 bit den başka bir işletim sistemi kurmamasını öneririm !!!donma sorunları için ise :
xp performance diye bir programvar..google den aratıp bulabilirsiniz..onu öneririm..hem sisteminizhızlanıcaktır hemde donma sorunları geçicektir..bu üsteki yazdıklarımı sorduğunuz için yazdım , dediğim gibi windows 7 64bit öneriyorum !!!
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 16 Eylül 2009 03:21