hala inanamıyorum içim kan ağlıyor düşünsenize 31 aralık ı 1 ocağa bağlayan gece 2011 in bitip 2012 başladığı gece öldü çok üzülüyorum hala şoktayım ahh anneannecim ahh diyaliz hastasıydı öldü üzüntüden kahroldum şimdiden özlemeye başladım onu şu hayatta herkesin kıymetini bilin kaybedince anlarsınız değerini ben bildim anneannemin kıymetini o yüzden vicdan azabı çekmiyorum
ama şoktayım rüyada gibiyim keşke rüya olsada uyansam artık ahh ahh keşkeee
benim gibi acısı taze olanlar dinleyin yukarıdaki şarkıyı ve bol bol dua edin yakınınıza ben şu an öyle yapıyorum
anneannem öldü
Allah Rahmet Eylesin kardeşim :/
Allah Rahmet Eylesin.Sonunda gidecegimiz yer orasi.
sağolun dostlar benimde bu sabah haberim oldu kıymetini bilin alienizin akrabalarınızın 1.dereceden yakınlarınızın falan kaybedince anlıyor insan değerini hala yaşıyor sanıyor bir tarafım inanamıyorum öldüğüne 1 ocak 2012 90 yaşını doldurdu ve öldü
bir an delirdim dedim benide öldürün pencereye gittim itin dedim sonradan kimse yanaşmayınca anladımki ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor önemli olan bu dünyada hayırlı evlat torun bırakmaktır eğer bu olursa amel defterimiz kapanmıyor kıyamete kadar 2 rahmetten biri diyordu ve öldü daha 1 hafta olmadı onu merdivenden çıkarmıştık yürüyemiyordu sakat değildi ama yürüyünce tıkanıyordu
baktım dayılarıma falan havadan sudan konuşuyorlar çokta üzülmüşe benzemiyorlar
doğru en çok ben üzüldüm çünkü hergün yanındaydım yıllarca aynı evde kaldık aynı havayı soluduk
şu anda hala sanki gelecek ben yaşıyorum diyecek uğurhan torunum ben yanındayım diyecek sanıyorum
Allah rahmet eylesin,Allah taksiratını affetsin,Allah mekanını cennet eylesin inşallah.
Üzüntü anlıyorum ama üzülmemen gerek çünkü aslında ölmedi yüce yaradan,a kavuştu (C.C.)...
Ölüm güzel şey,budur perde ardından haber...
Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber ?
Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber?...
Öleceğiz müjdeler olsun,müjdeler olsun !
Ölümüde öldüren Rabbe secdeler olsun!
Kapı kapı, yolun son kapısı ölümse;
Her kapıda ağlayıp o kapıda gülümse!
O demdeki,perdeler kalkar,perdeler iner,
Azraile hoşgeldin,diyebilmekte hüner...
O dem çocuklar gibi sevinçten zıplar mısın?
Toprağın altındaki saklambaçta varmısın?
Ölüm ölene bayram,bayrama sevinmek var;
Oh ne güzel,bayramda tahta ata binmek var.!...
Ufka bakarlar;ölüm uzaktamı uzakta...
Ve tabut bekler,suya inmek için kızakta.....
Sultan olmak dilersen,tacı,sorgucu,unut !
Zafer araban senin,gıcırtılı bir tabut!
Allah rahmet eylesin,Allah taksiratını affetsin,Allah mekanını cennet eylesin inşallah.saol kardeşim şiir içinde saol şiirin üstündeki sözde herşeyi açıklıyorÜzüntü anlıyorum ama üzülmemen gerek çünkü aslında ölmedi yüce yaradan,a kavuştu (C.C.)...
Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber ?Ölüm güzel şey,budur perde ardından haber...
Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber?...
Öleceğiz müjdeler olsun,müjdeler olsun !
Ölümüde öldüren Rabbe secdeler olsun!
Kapı kapı, yolun son kapısı ölümse;
Her kapıda ağlayıp o kapıda gülümse!
O demdeki,perdeler kalkar,perdeler iner,
Azraile hoşgeldin,diyebilmekte hüner...O dem çocuklar gibi sevinçten zıplar mısın?
Toprağın altındaki saklambaçta varmısın?
Ölüm ölene bayram,bayrama sevinmek var;
Oh ne güzel,bayramda tahta ata binmek var.!...Ufka bakarlar;ölüm uzaktamı uzakta...
Ve tabut bekler,suya inmek için kızakta.....
Sultan olmak dilersen,tacı,sorgucu,unut !
Zafer araban senin,gıcırtılı bir tabut!
Allah rahmet eylesin kabri nur'la dolu olsun...
Allah sizlere sabır versin
İnsan doğduğu gün bir kapıdan dünya'ya girer,öldüğü gün ise diğer kapıdan çıkar...
Ölüm'de Hayatın bir parçası geride kalanların canını yaksada hayattaki tek gerçek..
Allah sabır versin Arkada Kalanlara...
allah rahmet eylesin , allah taksiratını ve günahlarınıda effetsin arkadaşım.
Başın sağolsun.. Ölmek hepimizin yaşamasının amacı ama ölmeden neler yapabildik önemli olan kısmı bu o amaçta. Allah rahmet eylesin inşallah. Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin kabri nur'la dolu olsun...
Allah sizlere sabır versin
İnsan doğduğu gün bir kapıdan dünya'ya girer,öldüğü gün ise diğer kapıdan çıkar...
Ölüm'de Hayatın bir parçası geride kalanların canını yaksada hayattaki tek gerçek..
Allah sabır versin Arkada Kalanlara...
güzel cümleler ama bir bayan kuaförü bunları nerden biliyor acaba yoksa netten mi baktın (aferin sana)
Bilebilir bayan kuaförü olmasıyla ne alakası var bilgi mesleğe göremi degişiyor belki eğitimi başka kücümseyici mesaj yazma adam allah rahmet eylesin diyo işte ne malzeme cıkarmaya calısıyon bundan kardeşim üzüntülerini ilet gec amacın kavgamı ? öleyse devam et (aferin sene)
Bilebilir bayan kuaförü olmasıyla ne alakası var bilgi mesleğe göremi degişiyor belki eğitimi başka kücümseyici mesaj yazma adam allah rahmet eylesin diyo işte ne malzeme cıkarmaya calısıyon bundan kardeşim üzüntülerini ilet gec amacın kavgamı ? öleyse devam et (aferin sene)Dostum boşver ya bunun amacı üzerime gelip bir şeyler yapmak ama olmayacak istediği çünkü ben çok sabırlı biriyim...
Resme baksana bi imzası arkadaşın
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 05 Ocak 2012 19:49
Dostum boşver ya bunun amacı üzerime gelip bir şeyler yapmak ama olmayacak istediği çünkü ben çok sabırlı biriyim...
Resme baksana bi imzası arkadaşınconcon üye dicem simi neyse artık doğru diyosun gülüp gececen bunun gibilere ata sözü geldi aklıma yazayım bari :D it ürür kervan yürür demişler.
Ölüm her aklına geldiğinde vah edip inleme
Bu halinle Allah'ı incitmiş olacaksın
Ecel kapını çaldığı zaman
Evi telaşa verme
O geldiği zaman sen gitmiş olacaksın.
Anneanne nur içinde yatsın.Allah rahmet eylesin.
Herkes bir gün ölecek.Yaşamakta zaten hızlı bir ölme biçimi değil midir?