Anonymous kontrol dışına mı çıkıyor?

CHIP Online
18-03-2012, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dev hacker grubu Anonymous'da işler kontrolden çıkıyor mu? İşte kafa karıştıran iddialar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/anon ... -cikiyor_32582.html

Resimlerle: Anonymous'un en çılgın 10 saldırısı!

Anonymous'un ortaya çıkardığı yeni Linux işletim sistemini burada sizlere duyurmuştuk. Şimdi ise bu işletim sisteminin trojan'larla dolu olduğu söyleniyor. Üstelik bu iddia, doğrudan Anonymous'dan geliyor. Resmi sayılabilecek AnonOps Twitter hesabından yapılan açıklamada Anonymous-OS işletim sisteminin "trojanlarla dolu" olduğu yazılıyor. Kısacası Anonymous'un bir tarafı bu işletim sistemini yaparken, diğer tarafı, kullanıcıları işletim sistemi konusunda uyarıyor.

İşletim sisteminin gerçekten trojanlarla dolu olup olmadığını bilmiyoruz, ancak Anon-OS'un sahte olmadığı açık. Bu ayın başlarında meydana gelen, Anonymous üyelerinin trojan'lı hacker araçlarını indirmek üzere kandırıldığına yönelik iddialardan da sizlere bahsetmiştik.

Anonymous, her zaman bir başı olmadığını ve hem "herkes" olduğunu hem de "hiç kimse" olmadığını söylüyor. Ancak bu birçok kaynağa göre sadece bir fikirdi ve yanlıştı, zira tutuklanana dek grubun başında Sabu'nun bulunuğu sıklıkla dile getiriliyordu. Yine aynı iddianın sahiplerine göre Sabu'nun gidişiyle işler karıştı ve Anonymous "gerçek" idealine kavuştu: Tam bir serbestlik.

Peki bu serbestlik ne anlama geliyor? Haberimizin ikinci sayfasında...

Tüm konu: Anonymous kontrol dışına mı çıkıyor?

Resimlerle: Anonymous'un en çılgın 10 saldırısı!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Tüm bunlar gerçekten yaşanıyor olabilir mi? Yoksa bu tip iddia ve haberlerin amacı, sadece Anonymous'u zayıflatmak olabilir mi?

erkan1994
20-03-2012, 19:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

tüm bunlar gerçek de olabilir diye fikir oluşmadı değil fakat ama ananymous bu kadar kötü şeyi yapmış olamaz yani birileri yapıyor tamam ama bütün suçu hepsine atmak tamamen ahmakça ve fiyasko hatta aptalca birşeydir.