Anormallik neden?

flytorpedo2
09-02-2009, 15:47   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
367 mesaj

Arkadaşlar bilgisayarımda anormallik var şöyle ki:

1) Önce yeni kurulan windowsa tuneup utilities yükledim temizlikler,vs yaptım (bunun etkisi var mı yani o mu bozdu bilmem)

2) Sonra hoşgeldiniz yazısı biraz uzunca durmaya başladı bilgisayar geç açılmaya başladı masaüstü geç oluştu.

3) Ve en son bilgisayarı kapatınca kasa kapanmamaya başladı yani fanlar,vs çalışmaya devam etti.

Sonra biraz bekleyince bilgisayar tekrar açılıyor ancak bu sefer kilitlenmişl halde açılıyordu yani yeniden başlat yapıyor ama fare klavye çalışmıyor.

Bunu sebebi ne olabilir?? yardım ederseniz sevinmirim çünkü sanki gittikçe kötüleşiyor:((

cinar844
09-02-2009, 16:14   |  #2  
cinar844 avatarı
Yıllanmış Üye
625 mesaj

valla acizane benim kanaatim bu bakım diye yazılan programlar kullanıp gördüm bir çoğunu benim vistamda bir işe yaramıyor ne yazıkki ben bir faydasını görmedim ama gören arkadaşlar olabilir dostum seni yanıltmış olmayayım ama benim öyle doğrusunu ustalar bilir.

ilginch
09-02-2009, 16:18   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,635 mesaj

kullandığınız programlarda "geri al" seçeneği varsa onu deneyin.
olmazsa ,sistem geri yükleme yapın

flytorpedo2
09-02-2009, 17:36   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
367 mesaj

Malesef üstünden epey vakit geçti ve tuneup'ı sildim..

Şimdi anakart ve ekran kartı driverini yükleyecveğim olur inşallah..

Banned
09-02-2009, 17:40   |  #5  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
934 mesaj

arkadaşım tuneup ta önce bir profil oluşturursun eğer bunu doğru yapmadıysan bilgisayarın yavaşlar mesela en iyi ggörünüme ayarlarsan yavaşlar sanırım bununla ilgili

Hayalet 26
09-02-2009, 17:49   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj

Arkadaşım anladığım kadarıyla anakart ve ekran kartı drıverlerini yüklemeden tuneup yükleyip boş yere temizlik yapmışsın.Eğer böylyse o sistemden hayır gelmez.En iyisi tekrar format atıp güncel sürücüleri kur.Tuneup gibi yazılımları da sistemde yavaşlama olmadan kullanma.

flytorpedo2
09-02-2009, 18:21   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
367 mesaj

Yok hayır sistemöi tam kurduktan birkaç hafta sonra yükledim tuneup'ı,

Ama şu son senede birkaç format attıktan birkaç ay sonra hep benzer sorun oluşmaya başladı acaba tuneup gerekli dosyayı sildiği için mi oluyor diye düşündüm.

Şimdi cdromlardan birini çıkarttım, disket sürücüyü devre dışı bıraktım kablolarını söktüm ve driverleri tekrar yükledim açılma konusunda düzelme oldu gibi, ama kapanmama durumu hala aynı:(